Rök din nyfångade fisk i Aburöken - ett enkelt och smidigt sätt tillaga din fisk på. Att röka fisken ger en saftig konsistens och en rökig smak. Perfekt med kokt potatis, gräddfil och örter.
Beskrivning
Tekniska detaljer
Rök din nyfångade fisk i Aburöken - ett enkelt och smidigt sätt tillaga din fisk på. Att röka fisken ger en saftig konsistens och en rökig smak. Perfekt med kokt potatis, gräddfil och örter.
Strö ut ett jämnt lager rökspån i botten av röken, lägg på gallret och fisken ovanpå och lägg på locket. Fyll bränslebehållaren med spritbränsle och placera behållaren precis i mitten under röken och tänd. Efter cirka 8-15 minuter har elden brunnit ut och fisken är färdigrökt.
I korthet
Nedan kan du se bilder på denna och liknande produkter fotograferat och delat i sociala medier av andra friluftsentusiaster!
Rök din nyfångade fisk i Aburöken - ett enkelt och smidigt sätt tillaga din fisk på. Att röka fisken ger en saftig konsistens och en rökig smak. Perfekt med kokt potatis, gräddfil och örter.
Strö ut ett jämnt lager rökspån i botten av röken, lägg på gallret och fisken ovanpå och lägg på locket. Fyll bränslebehållaren med spritbränsle och placera behållaren precis i mitten under röken och tänd. Efter cirka 8-15 minuter har elden brunnit ut och fisken är färdigrökt.
I korthet
Klicka på bilden för att se inlägget