Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Mössor barn

    Fryser man om huvudet så fryser man om hela kroppen: glöm inte att ta med en mössa på utflykten! I vårt sortiment av barnmössor och balaclavas för barn hittar du hållbara, mjuka, miljövänliga material. Här finns till exempel mössor av ull, fleece och bomull, vindtäta och vattentäta fodrade vintermössor med fuskpäls, coola mössor med boll för äldre barn och söta mössor med öron för små barn. Med mössor från märken som Fjällräven, Isbjörn och Patagonia hålls huvudet varmt och torrt under alla kommande äventyr.

    Mössor för barn i ull

    Ull är ett fantastiskt naturmaterial som är perfekt att göra mössor av. Kanske har du hört att ull kliar? Det stämmer med viss sorts ull, ofta den som är från nordiska får. Merinoull däremot har korta fibrer och känns alldeles mjuk mot huden. Ull värmer gott, men släpper ut överskottsvärme om barnet skulle bli varmt och passar därför både på sommar, höst, vinter och vår. En tunn ullmössa är alldeles lagom varm under skidhjälmen på vintern och under cykelhjälmen på sommaren. Ull är också självrenande och luktreducerande, vilket gör att det håller sig rent länge utan tvätt. Vädra ullmössan lite bara så blir den fräsch igen. Ull är inte bara snällt mot barnets hud, utan också ett bra material för vår planet eftersom det är förnybart och miljövänligt. 

    Mössor för baby

    För små barn och bebisar är det viktigt med en mössa som sitter på plats och även värmer öronen. En mjuk, tunn mössa i ull eller fleece är perfekt för promenaden i vagnen. Med öronlappar och smarta snören att knyta under hakan sitter mössan som den ska. För en lite större bebis som kan sitta upp kan en fleecefodrad vanlig mössa vara ett bra komplement. Små barn ska ha mössa nästan jämt utomhus till skydd mot kyla, vind, regn och sol. Känner du någon som snart ska få barn eller som har ett litet barn hemma? En fin liten mössa är en perfekt present!

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress