/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Logotyp för Isbjörn

    ISBJÖRN


    Efter att ha fått sina första barn och upplevt att det var svårt att hitta ändamålsenliga ytterkläder till barnen för aktiva outdoorliv startade två mammor företaget Isbjörn (tidigare Nanook). Tuffare kläder kräver den tuffaste björnen – isbjörnen! Detta var 2005 och nu finns Isbjörns barnkläder i Sverige, Danmark, Belgien, Ryssland och Japan.

    Barnkläder som tål att lekas i
    Det ställs höga krav på material som ska tåla grusiga rutschkanor och klätterställningar. Förutom att kläderna ska vara tåliga måste de värma, ventilera, skydda mot väder och vind samtidigt som de måste ge stor rörelsefrihet. Med de här insikterna har Isbjörn of Sweden tagit fram mycket tåliga och uppskattade kläder som passar lika bra på skolgården som ute i skogen!

    Funktionskläder för barn
    I vårt sortiment erbjuder vi fodrade vinterbyxor, vinterjackor, skalbyxor och softshelljackor för barn som håller dina barn varma och torra. Med smarta detaljer som tejpade sömmar och förstärkningar på ställen som utsätts för extra mycket påfrestning som exempelvis bak och knän, håller funktionskläderna från Isbjörn of Sweden mycket hög kvalitet.

    Upptäck du också fördelarna med barnkläder från Isbjörn, hos oss på Naturkompaniet. Välkommen!    Finns i Östersundbutiken (7323.64 km)

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress