Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Skotermössor barn

    Visst är det härligt när den första snön kommer och barnen rusar ut för att bygga kojor och åka pulka! Se till att de orkar leka ute länge i snön utan att bli frusna. En skotermössa sitter tätt mot barnets huvud så att varken snö eller vind kommer in till huvudet. Den täcker också nacke, kinder, haka och öron på ett bra sätt. Till skillnad från många andra mössor barn så sitter skotermössan ordentligt på plats och flyger inte av och hamnar i en snödriva under vilda lekar. Bland Isbjörns mössor och Wilma & Morris mössor finns flera sköna, slitstarka modeller av skotermössor som håller barnen varma och torra.

    Skotermössor barn för friluftsliv & lek

    Med en tätslutande, vindtät och vattentät mössa barn som skyddar huvudet kan du vara säker på att ditt barn håller värmen i vinter. Det mjuka fodret och den sköna passformen gör att barnet gärna har på sig mössan, vilket inte alltid är helt självklart när det gäller barn och mössor. Skotermössorna för barn i vårt sortiment är noga utvalda för att tåla tuffa tag, vilket också gör att de går att ärvas av flera barn. En viktig detalj när det gäller skotermössor för barn, och för alla mössor med någon typ av hakrem, är att de är säkra. När barn klättrar, hasar, hoppar och leker kan de lätt fastna i någon gren eller annat. För att mössan ska vara säker måste då hakremmen vara lätt att knäppa upp så att den lossnar av sig självt ofta är det ett kardborrband som sitter där.

    Skotermössor för barn hos Naturkompaniet

    Skotermössor kallas även ibland för pilotmössor, skogshuggarmössor eller pälsmössor. Det kan bero på att man ofta tänker på en skotermössa som är av en av de varma modellerna, fodrade med päls eller fuskpäls, som man tänker på. Men det finns faktiskt en hel del andra sorters skotermössor som passar för regn, snö och kyla. Här i vårt sortiment av skotermössor för barn hittar du bland annat:

    • Riktigt varma skotermössor med slitstarkt, vind- och vattentätt yttertyg och fluffigt foder i fuskpäls.
    • Vindtäta, vattentäta skotermössor med fleecefoder.
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress