Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Underställ barn

    För att kunna leka ute länge i snön eller hålla sig varm i skidbacken är det viktigt med ett underställ som fungerar på ett bra sätt. Vi har valt ut underställ till barn och junior som känns mjuka mot huden, är sköna att bära och håller ditt barn varmt och torrt under många timmar i minusgrader. Välj bland annat mellan Woolpowers underställ och Devolds underställ, fantastiskt sköna och med en kvalitet som tål att ärvas av flera.

    Underställ för barn för lek & friluftsliv

    Ett underställ för barn ska hålla barnet varmt och torrt, men även vara så skönt att barnet med glädje tar på sig det och använder det. Passformen på underställen för barn i vårt sortiment ger gott om rörelsefrihet och lämnar inga glipor där kall luft kan komma in. Komplettera gärna med strumpor & ullstrumpor barn för att även hålla fötterna varma. Underställen för barn i vårt sortiment passar till allt under en kall vinter: skidåkning, skridskor, pulka, lek och mycket mer. De är också så sköna att de är perfekta att ha på sig när man kryper ner i sovsäcken en tältnatt under en kylig helg på hösten.

    Underställ för barn i merinoull

    Ull är ett fantastiskt naturmaterial med många fina egenskaper som är perfekta för underställ. Ull är naturligt värmereglerande och håller ditt barn alldeles lagom varmt. Det värmer dessutom även när det är blött eller fuktigt. Kanske har du ett barn som är känsligt för om kläder kliar och blir osäker eftersom du har hört om, eller kanske själv varit med om, ull som kliar? Det stämmer att ull kan kännas stickigt eller klia, men då är det ull från våra nordiska får. Den fina merinoullen har kortare fibrer som känns alldeles mjuk och len mot huden, och det är den som används till underställ.

    Tvätta barnets underställ i ull

    Ull är inte bara varmt och skönt, det är också väldigt praktiskt. Eftersom ull är självrenande och naturligt luktreducerande behövs det mycket sällan tvättas. Häng ut det över natten och det känns rent och fräscht igen. Om du skulle behöva tvätta ullunderstället går det bra, du gör då precis som när du brukar tvätta ull. Låg temperatur och med ulltvättmedel är det som gäller, men läs noga på tvättrådet i plagget innan du sätter igång så blir det rätt.

    Läs mer
    Filter
    18 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress