Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »
    Tre bilder. Sortiment av mössor och ryggsäckar och en detaljbild på utekök
    Stockholm
    Hantverkargatan 38-40, 112 21, Stockholm
    Stockholm - Hantverkargatan

    59.3295025000, 18.0403066000
    Färdbeskrivning
    Hantverkargatan 38-40
    112 21 Stockholm

    Telefon 08 - 651 35 00

    Öppettider:
    Mån: 10:00 - 18:00
    Tis: 10:00 - 18:00
    Ons: 10:00 - 18:00
    Tors: 10:00 - 18:00
    Fre: 10:00 - 18:00
    Lör: 10:00 - 15:00
    Sön: Stängt

    Liten entré, men det är insidan som räknas. Välkommen in till oss och våra 650 m² med friluftskläder och utrustning för din utomhusvistelse! Natursköna Stockholm har ett rikligt utbud av utomhusaktiviteter som exempelvis, kajakpaddling, fiske, långfärdsskridskoåkning och vandringsleder för att nämna några. Vi hjälper dig gärna med rätt utrustning för rätt aktivitet, oavsett om du är nybörjare eller proffs. I vår friluftsbutik hittar du allt från smarta bra-att-ha-prylar, frystorkad mat och friluftskök till ryggsäckar, tält, sovsäckar och liggunderlag. Vi har även nischade delar för resa, klättring, turskidåkning och långfärdsskridskoåkning, samt Stockholms troligtvis bredaste handsk- och mössvägg. Bland våra märken hittar du bl.a. Fjällräven, Marmot, Tierra, Haglöfs och Hilleberg. Välkommen in till vår stora friluftsbutik och låt dig inspireras till nästa friluftsäventyr!

    VÅRDA & REPARERA

    Vårda det du har! Hos oss kan du få hjälp med att vaxa dina kängor och G1000-kläder. Vi erbjuder också tvätt och impregnering. Det går även bra att lämna in skidor och skridskor för montering. Hör av dig till oss så berättar vi mer, välkommen!    BOKA TID MED UTRUSTNINGSRÅDGIVARE

    Genom att boka tid med Naturkompaniets utrustningsrådgivare kan du få personlig rådgivning kring utrustning och friluftsliv.
    Under en personlig konsultation (upp till 2 timmar) får du tips och råd av en av våra experter i butiken på Hantverkargatan 38-40, Stockholm, för ditt nästa äventyr/resa.


    För att boka en tid, var vänlig fyll i och skicka in formuläret nedan. Vår personal kontaktar dig via e-post eller telefon för att stämma av om tid och dina önskemål inom 2-3 dagar. Anmälan är icke-bindande, priset är ovärderligt men utan kostnad för dig.

    Välkommen!


    Uppgifter märkta med * nedan är obligatoriska att fylla i.

    Genom att klicka på knappen “Skicka min anmälan till butiken” godtar jag att Naturkompaniet sparar mina personuppgifter i enlighet med Naturkompaniets dataskyddspolicy » (öppnas i nytt fönster).

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress