Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    10% på ett köp för medlemmar* - Logga in/bli medlem »

    Fyra vinteraktiviteter utan snö

    Vinter är mer än snötäckta fjäll och blanka isar. Här är några idéer för en kul utesäsong, oavsett väder.

    1. Äta ute

    Laga mat över öppen eld, på stormkök eller gör det enkelt och ta med något färdiglagat. Som alla vet: allt smakar ju så mycket bättre utomhus. Behövs ny inspiration? Här finns både recept och tips för dig som vill laga mat ute. Varför inte testa den lyxiga nudelsoppan, plåtburksbakade minipizzor eller en indisk gryta till nästa utemiddag?

    2. Testa nya stigar

    Ställ inte undan dina vandringskängor bara för att almanackan säger vinter. Vintervandring kan vara lite lerigare, blötare och kallare än under sommaren, men med rätt kläder och skor väntar fina naturupplevelser ute i skogar och på leder. Packa gott fika och en laddad pannlampa. Mörkret faller snabbt så här års – ifall vandringen är så bra att den blir lite längre än planerad.

    3. Dra till sjöss

    Att lägga i kanoten, kajaken eller SUP:en och ge sig ut på stilla vintervatten är en välgörande upplevelse som skiljer sig ganska mycket från sommarens paddlingar. Vid lugnt väder blir stillheten påtaglig och ofta är vattnet klarare under vintern. Säkerheten är extra viktig vintertid. Ha sällskap och meddela alltid vart ni tänker paddla. Var alltid klädd för att klara en plumsning.

    4. Ta ett bad

    Åretruntbadarna blir allt fler och många hävdar hälsofördelar med regelbundna vinterbad. Piggare verkar många bli och alldeles oavsett kan man räkna med en uppfriskande endorfinkick efter ett kallbad. Entusiasterna tycker att bastu inte är nödvändigt i sammanhanget. För oss andra finns sjönära bastubad på friluftsgårdar och motionsanläggningar runt om i landet.

    Utrustning för barmarksäventyr 
    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress