Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Lyktor

    En lykta i tältet på kvällen ger inte bara en mysig stund för läsning eller kortspel, den bidrar också till en skönare luft med mindre fukt och kondens. Hos oss hittar du både små och stora lyktor, lyktor som går att hänga upp, lyktor som drivs på batteri eller gas, fina lyktor i glas och stöttåliga lyktor i metall. Här hittar du också lyktor som låter dig njuta av en fladdrande låga från fotogen eller stearinljus. Ta med dig en liten kompakt lykta att förgylla din nästa vandring med, eller ge bort den vackra fotogenlampan från Feuerhand till någon du tycker om.

    Gaslyktor från Primus

    För den som vandrar och vill ha med en lätt, liten och kompakt lykta på vandringen är Primus Micron Lantern i rostfritt stål ett riktigt smart alternativ. Lyktan väger nästan ingenting, drivs på gas och sprider både ljus och värme. Att den är gjord av stål gör den tålig och du kan lätt packa ner den i ryggsäcken. Tändsystemet Easy Trigger gör tändningen av lyktan snabb och enkel att utföra. Ljusstyrkan är steglöst ställbar upp till 70 W. Lyktan är otroligt energisnål och så säker att den går att ha inne i tältet, dessutom brinner den nästan helt ljudlöst. Lyktan finns även i varianter med frostat glas som ger ett mjukt och mysigt ljus. Bland Primus gaslyktor finns också lite större modeller, perfekta till campingen, balkongen eller det nära äventyret. Flera av modellerna är designade så att de går att hänga upp, både utomhus och inomhus.

    Lykta för stearinljus

    Finns det något mysigare än skenet från ett stearinljus? Nu finns möjligheten att ta med sig det myset in i tältet på ett säkert sätt, tack vare UCO:s smarta ljuslykta. UCO Candle Lantern ger ett otroligt mysigt ljus samtidigt som den minskar kondensen i tältet. Ljuslyktan är lätt att ta med sig tack vare att den går att tryckas ihop, hopfälld skyddas också glaset så att du kan lägga den i ryggsäcken. Candle Lantern är en säker, ljudlös och lätt lykta som fungerar bra även när det blåser. En ljuslykta som är perfekt att ha i båten, bilen, husvagnen eller som tältlampa på fjällvandringen.

    Lyktor med uppladdningsbara batterier

    Bland lyktorna i vårt sortiment finns smarta batteridrivna campinglampor. De laddas enkelt upp via en USB-kabel och är dimbara så att du själv kan bestämma vilken ljusstyrka du önskar. Lyktorna lyser tillräckligt starkt för att lysa upp ett stort tält om det är i högsta läget. Flera av modellerna fungerar även som powerbank och erbjuder möjligheten att ladda mobiltelefoner och annan elektronik.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress