Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    FEUERHAND

    De tyska bröderna Hermann och Ernst Nier tillverkade lyktor redan 1870, men 1914 grundade de företaget Feuerhand som numera är en riktig klassiker i friluftssammanhang. Feuerhand är kanske allra mest kända för sin populära Hurrican Lantern, en stormlykta som drivs av lysfotogen och kan användas både utomhus och inomhus. Lyktan är gjord av zinkplåt som gör den tålig mot både fukt och regn och förhindrar att det bildas rost, perfekt för den som gillar friluftsliv och är ute i alla väder.

    Feuerhands stormlyktor

    Hurrican Lantern finns numera i en mängd olika färger och är inte bara en livlina om strömmen skulle gå i sommarstugan, den är också en fin inredningsdetalj. Som bränsle till Feuerhands klassiska lykta används fotogen, vilket ger både värme och ett behagligt varmt ljus. Ta med fotogenlyktan till campingen, segelbåten, sommarstugan eller använd den på uteplatsen hemma. Lyktan går också att hänga upp, otroligt mysigt och praktiskt! För den som letar efter en fin present som både lyser upp och värmer är en stormlykta perfekt.

    Hurrican Lantern – fotogen & reservdelar

    Eftersom orginalet Hurrican Lantern är så mysig, praktisk och mångsidig så kommer du antagligen att använda den mycket, speciellt om du har båt eller ofta är ute och campar. Det kan vara bra att veta att om du fyller på fullt med fotogen (340 ml) så lyser lyktan i ungefär tjugo timmar. Lysfotogen kan du inte beställa online hos oss, men går att köpa i våra butiker. Om du behöver byta veke finns nya vekar till salu både på hemsidan och i våra butiker, liksom extra glas om det befintliga skulle råka gå sönder. Vi rekommenderar att alltid ha ett litet lager av reservdelar på ditt äventyr om något plötsligt skulle ta slut.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress