Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Carhartt

    När familjeföretaget Carhartt grundades i USA 1889 tillverkade de slitstarka kläder tänkta för järnvägsarbetare. Kraven på tygerna var extremt höga eftersom de skulle tåla både högt slitage och samtidigt i viss mån vara resistenta mot både eld och vatten. Carhartts produkter är numera kända och uppskattade världen över, men inte bara för sin slitstyrka utan även för att de är så otroligt sköna och snygga.

    Carhartt för arbete, friluftsliv & vardag

    Carhartts gedigna erfarenhet kring komfort, rörelsefrihet, slitstyrka och vädertåliga material ha varit grunden till det som Carhartt är idag. Att arbetskläder behöver vara slitstarka och sköna för att man ska kunna arbeta på ett bra sätt är självklart, men de egenskaperna är uppskattade även för den som älskar friluftsliv. Carhartt har i sin fortsatta produktion valt att bevara klädernas slitstyrka och hållbarhet, men nu i en modernare design. Det gör att plaggen är otroligt mångsidiga och passar både till arbete, friluftsliv och vardag.

    Carhartt – funktion & design

    Det finns många plagg i Carhartts sortiment som är perfekta som arbetskläder. Här finns till exempel smarta, slittåliga arbetsbyxor och hängselbyxor med många fickor i material som tål stor påfrestning. Det fina med Carhartt är att det finns hela skalan: allt från robusta vädertåliga arbetsbyxor med förstärkningar och många fickor till mjukare stretchiga byxor i mer följsamt tyg men med lika många fickor och vardagsbyxor i mer dressad design men där smarta detaljer som till exempel hällor för verktyg finns kvar. Därför kan du alltid hitta det plagg som passar just dig och din hobby eller verksamhet hos Carhartt.

    Carhartts breda sortiment

    Carhartts arbetskläder finns förstås både till dam och herr, precis som deras kollektioner med fritidskläder. Vi på Naturkompaniet är stolta över att vara återförsäljare till Carhartt och hos oss hittar du allt från de omåttligt populära mössorna till jackor, byxor, västar, jeans, väskor, axelväskor, hoodies, anoraker och tröjor i skönt avslappnad urban streetwearstil från Carhartt.

    Läs mer
    Filter
    21 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress