Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Fjällräven Mössor

    Mössor kan vara varma och tjocka, stickade av ull för att hålla dig varm i många minusgrader. Men de kan också vara tunna och snabbtorkande om du ska ut och springa en kylig höstmorgon. Bland Fjällrävens mössor hittar du mössor för alla tillfällen. Här finns tunna allt från tunna mössor som får plats under hjälmen till tjocka mössor i snygga mönster för både herr, dam, junior och barn. Kombinera gärna med Fjällrävens buffar & halsdukar.

    Fjällräven mössor för friluftsliv

    Fjällräven har en gedigen erfarenhet av friluftsliv och väder, erfarenhet som har mynnat ut i ett brett sortiment av utrustning och plagg där alla kan hitta just den som passar för det egna behovet. Funktion, kvalitet och komfort kommer alltid först, vilket visar sig i de omsorgsfullt valda materialen och de smarta lösningarna. Många av Fjällrävens mössor är gjord av ull eller merinoull, sköna material som värmer gott och släpper ut överskottsvärme när det behövs. Ull har också den smarta egenskapen att det värmer även om det blir fuktigt, vilket är perfekt om det regnar eller om du blir svettig. Att tvätta ull går bra, men det behövs sällan. Ofta känns det rent och fräscht igen om du hänger ut din ullmössa över natten. Fleece är, liksom merinoull, också ett skönt material mot huden. En fleecemössa är mjuk, lätt och slittålig.

    Fjällräven mössor för jakt & friluftsliv på vintern

    Om du brukar vandra, åka turskidor, köra hundspann, jaga eller fiska när det är riktigt kallt vet du hur viktigt det är att vara rätt klädd på huvudet. En vindtät mössa med öronlappar och skärm skyddar bra mot sol och hårda vindar. För den som jagar finns det jaktmössor i anpassade färger. Om det är riktigt kallt finns det mössor som är fodrade med dun. Dun är ett fantastiskt material som värmer gott till låg vikt. En dunmössa tar liten plats i packningen men kommer att göra stor skillnad om vädret slår om.

    Fjällräven mössor hos Naturkompaniet

    Visst är det viktigt att vara varm och torr, men det är också viktigt att man känner sig bekväm och snygg. Fjällrävens mössor kommer i en mängd klassiska färger och mönster som aldrig går ur tiden. Några av Fjällrävens mest populära enfärgade mössor är Fjällräven Byron Hat som kommer i en mängd färger som bland annat svart, grå, grön, gul, röd, blå och mörkblå. Singi Heater är en annan klassiker för riktigt kalla vintrar, fodrad med fuskpäls av mjuk syntet. För den som gillar vackra mönster är Övik Knit Hat väl värd att kolla in, den uppdateras då och då med nya fina färgskalor matchande Fjällrävens stickade tröjor med samma namn.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress