Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Forestia

    Det är godast att äta utomhus – enligt denna filosofi producerar Forestia läckra, varma måltider att äta ute. Det internationella kulinariska utbudet omfattar både vegetariska och veganska måltider samt fisk- och kötträtter. Det speciella med Forestias måltider är att de är förkokta och kan tillagas utan stormkök. För detta har Forestia tagit fram en påse med ett värmeelement, i vilken hela matpåsen kan värmas upp i ett vattenbad. Allt du behöver göra är att tillsätta lite vatten till matpåsen som medföljer varje måltid. Värmeelementet får vattnet att koka och efter några minuter är maten klar. Att kunna tillaga mat utan att göra upp eld eller använda ett friluftskök är praktiskt, speciellt då du inte har plats för ett kök i ryggsäcken eller om det är torrt i markerna så att man behöver undvika att göra upp en eld i naturen. Självklart går det också att värma upp måltiderna i stekpanna eller i kastrull så att du kan njuta av Forestias måltider överallt och när som helst.

    Mer om Forestia

    Forestia grundades i Spanien år 2004 och ingår i det internationella företaget Jomipsa som sedan många år tillbaka tillverkar livsmedel för bland annat humanitärt bistånd. 2019 tog Katadyn Tyskland-gruppen över distributionen av Forestias produkter. Forestia samarbetar uteslutande med leverantörer som garanterar högsta kvalitets- och livsmedelsstandarder. Forestias huvudsäte ligger i Alicante (Spanien).

    Var tillverkas produkterna från Forestia?

    Forestias produkter tillverkas inom EU. Företaget följer stränga kvalitetsstyrningsstandarder enligt ISO 9001 och ISO/FSSC 22000. Dessutom är Forestia medlem i Global Compact, ett internationellt avtal mellan olika företag och FN som arbetar för en mer social och hållbar globalisering. 

    Forestia & hållbarhet

    Forestia följer miljöstyrningsstandarden ISO 14001 och riktlinjerna för hållbar utveckling enligt SDG-standarderna i Global Compact. Dessutom ser företaget till att produktionen blir så resurssparande som möjligt. Forestia är medlem i Ecoembes, en miljöskyddsorganisation som arbetar för återvinning och miljövänlig förpackning i Spanien. Alla förpackningar är 100% återvinningsbara och en del av förpackningarna består av redan återvunnet material.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress