Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    GREGORY

    För Gregory kommer passionen för äventyr först. Det är därför företaget har utvecklat smarta och slitstarka ryggsäckar som verkligen går att lita på sedan 1977. De innovativa bärsystemen säkerställer bra ventilation av ryggen och ger god rörelsefrihet. Gregorys mångåriga expertis inom utveckling av moderna bärsystem är särskilt tydlig i det stora utbudet av speciella dam- och herrmodeller och olika rygglängder för att du ska kunna hitta den perfekta ryggsäcken för just dig. Nya innovationer som till exempel flexibla Response A3-bärsystem har satt nya standarder på marknaden. I Gregorys sortiment finns ryggsäckar för både kortare resor och långa vandringar. Om du gillar det lätt och flexibelt är de moderna touring-ryggsäckarna Zulu och Jade med ett ventilerat FreeFloat-bärsystem något för dig.

    Om Gregory

    Gregory Mountain Products grundades i Kalifornien 1977 och har sedan dess engagerat sig i tillverkning och produktion av ryggsäckar av högsta kvalitet, med utmärkt passform och maximal komfort. Grundaren Wayne Gregory gjorde det till sitt mål att utveckla ryggsäckar som äventyrare kan lita på i alla situationer. Redan från början har Gregory ägnat särskild uppmärksamhet åt passformen på sina ryggsäckar och till utvecklingen av speciella bärsystem för kvinnor och män. Hos Gregory hittar du de flesta ryggsäckar i dam- och herrmodell och i olika rygglängder, eftersom en högpresterande ryggsäck måste passa lika perfekt som dina favoritvandringskängor.

    Huvudkontor

    Gregorys huvudkontor ligger i Salt Lake City, Utah, vid foten av Wasatch-bergen. Med utsikt över bergen skapas de nya ryggsäcksidéerna och de anställda kan kombinera sin arbetsdag med vandring, mountainbike eller skidåkning.

    Var tillverkas Gregorys ryggsäckar?

    Varje ryggsäcksprototyp skapas först för hand vid företagets huvudkontor i Utah. Med direkt tillgång till Wasatch-bergen testas alla prototyper utförligt av de anställda. Själva produktionen sker i Filippinerna.

    Hur kontrollerar Gregory produktionsförhållandena?

    Varje leverantör och partner till Gregory Mountain Products måste underteckna en uppförandekod som kräver strikt efterlevnad av rättvisa arbetsförhållanden, en säker och hälsosam arbetsmiljö och åtgärder för att skydda miljön. Efterlevnaden säkerställs genom oanmälda och regelbundna revisioner på plats av egna inspektörer och av tredje part.

    Gregory & hållbarhet

    Den tidigare nämnda uppförandekoden för leverantörer innehåller också de föreskrifter om vattenföroreningar, utsläpp till luft och korrekt avfallshantering, som motsvarar lagbestämmelserna. Gregory ryggsäckar är premiumprodukter med lång livslängd och livstidsgaranti. De är tillverkade för att vara reparationsvänliga så att utslitna delar kan bytas ut utan problem. Om en ryggsäck inte längre kan repareras fortsätter Gregory att använda de delar som fortfarande är intakta. Dessutom transporteras Gregorys produkter nästan uteslutande med fartyg, flygtransporter undviks i stort sett. Fraktförpackningar hålls till ett minimum för att undvika onödigt slöseri och minska fraktvolymen.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress