Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Hilleberg

    Hilleberg har i över 35 år utvecklat tält av högsta kvalitet. Det är förstahandsvalet för många professionella äventyrare och krävande tältanvändare över hela världen. Varje tältmodell, från åttapersoners Atlas till solotältet Akto, är formgivet och utvecklat med optimal avvägning mellan pålitlighet, hanterbarhet, mångsidighet, styrka och komfort - allt till låg vikt. Tältmärket har tält för alla säsonger, områden och väder. Här kan du läsa om vintertältning med Hilleberg.

    Hillebergs tält

    Tälten är stabila med hög boendekomfort och är snabba och enkla att resa och sätta upp. Hilleberg har upp till 4-säsongers tält, i deras tältöversikt hittar du alla modeller. Det som skiljer tälten åt är tjockleken på tältväven, i deras materialöversikt finns mer info. Om det är om sommaren du ska ut och tälta kan du spara in lite extra på vikten genom att välja ett tält med tunnare tältväv. En annan viktig egenskap som uppskattas med tälten är att de trots sin styrka och komfort har en låg vikt. Man har även arbetat fram goda ventilationsmöjligheter i tältet så att det blir en bra luftgenomströmning oavsett om det är bra eller dåligt väder.

    • Låg vikt
    • Hög komfort
    • Bra ventilation
    • Enkla att sätta upp

    Tälttillbehör från Hilleberg

    Tälten levereras med yttertält, innertält, tältpinnar, förvaringssäckar, markpinnar och slaglinor m.m. Hilleberg har även flera tältdelar som går att köpa löst och komplettera med ifall något tappats bort under senaste färden. Till det har dem även ett brett sortiment av smarta tälttillbehör till campingäventyret.

    Nedan hittar du alla våra tält och tälttillbehör från Hilleberg. Välkommen!

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress