Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ivanhoe Of Sweden

    Ivanhoe grundades i Gällstad 1946, i den svenska textilindustrins vagga. Martin Göthager var en av grundarna till företaget och idag drivs det av hans tre söner: Lars-Erik, Ulf och Göran. När Martin startade företaget låg fokus på stickat dammode under namnet Gällstads Ylle. När företaget senare ändrade inriktining och blev mer fokuserade på sportbranschen så ändrades namnet till Ivanhoe.

    Ivanhoe & hållbar tillverkning

    Dagens innovativa och funktionella sportmode från Ivanhoe tillverkas till stor del i den egna fabriken i Gällstad, men även hos partnerföretag i Europa. De vill behålla full kontroll, från valet av garn och tråd ända fram till det färdiga plagget. Den geografiska närheten möjliggör korta ledtider och de kortare transporterna ger också en lägre belastning på miljön.

    Ivanhoes sköna ullkläder

    På Ivanhoe är ull den viktigaste ingrediensen och är ett utmärkt material för sportkläder, vardagskläder och utomhuskläder. Ullen är både värmande och värmereglerande, vilket innebär att man alltid håller sig behagligt varm. Kläderna håller sig rena och fräscha länge, det räcker oftast med att vädra ullplagget utomhus en stund så sköter ullen sin egen fantastiska självrenande process. Då man inte behöver tvätta ullplagg så ofta spar man på miljön och på kläderna som håller formen mycket längre. Ullplaggen från Ivanhoe är värmereglerande, har antibakteriella egenskaper, värmer även när de blir våta eller fuktiga och andas på ett bra sätt.

    Upptäck Ivanhoes ullkläder här hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Läs mer
    Filter
    26 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress