/magasin-365//events//service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter


    Ivanhoe

    Historien om Ivanhoe
    Ivanhoe grundades i Gällstad 1946, i den svenska textilindustrins vagga. Martin Göthager var en av grundarna till företaget och idag drivs det av hans tre söner: Lars-Erik, Ulf och Göran. När Martin startade företaget låg fokus på stickat dammode under namnet Gällstads Ylle. När företaget senare ändrade inriktining och blev mer fokuserade på sportbranschen så ändrades namnet till Ivanhoe.

    Innovativa och funktionella sportkläder
    Dagens innovativa och funktionella sportmode från Ivanhoe tillverkas till stor del i den egna fabriken i Gällstad, men även hos partnerföretag i Europa. De vill behålla full kontroll, från valet av garn och tråd ända fram till det färdiga plagget. Den geografiska närheten möjliggör korta ledtider och de kortare transporterna ger också en lägre belastning på miljön.

    Experter på sköna ullkläder
    På Ivanhoe är ull den viktigaste ingrediensen och är ett utmärkt material för sportkläder, vardagskläder och utomhuskläder. Ullen är både värmande och värmereglerande, vilket innebär att man alltid håller sig behagligt varm. Kläderna håller sig rena och fräscha länge, det räcker oftast med att vädra ullplagget utomhus en stund så sköter ullen sin egen fantastiska självrenande process. Då man inte behöver tvätta ullplagg så ofta spar man på miljön och på kläderna som håller formen mycket längre. Ullplaggen från Ivanhoe är värmereglerande, har antibakteriella egenskaper, värmer även när de blir våta eller fuktiga och andas på ett bra sätt. Upptäck Ivanhoes sköna ullkläder här hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Finns i Östersundbutiken (6309.6 km)

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress