Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Leatherman

    Leatherman, baserat i Portland, Oregon, har sen 1983 tillverkat knivar, verktyg och multiverktyg. Leathermans multiverktyg har tagit världen med storm och om man en gång vant sig vid ett vill man framöver inte vara utan det!

    Praktiska multiverktyg från Leatherman

    Det är inte alltid praktiskt möjligt att bära med sig sin verktygslåda även om ett eller annat verktyg krävs i många vardagssituationer. På Leatherman har man jobbat hårt med att designa ett verktyg som innehåller allt nödvändigt för att täcka upp de flesta situationer, utan att vara för stort, otympligt eller svårt att använda.

    Multiverktyg för outdoor

    Grundtanken bakom Leathermans olika multiverktyg är att man snabbt ska kunna komma åt det verktyg man behöver och att det ska vara enkelt att använda det. Multiverktygen är ofta utformade som en tång som på ett smart sätt är utrustad med skruvmejslar, knivar, sågar, saxar, mätinstrument och mycket mer. Storleken är inte större än att man kan bära med sig den i väskan eller i ett fodral som kan fästas i byxbältet. Multiverktygen är mycket behändiga och till stor hjälp ute på friluftsäventyret när man ska klippa av fiskelinan, tälja till en extra tältpinne, såga av grenar, kalibrera sin utrustning o.s.v. Den praktiska storleken gör att verktyget inte tar särskilt stort utrymme i ryggsäcken och kan med enkelhet bäras med under många outdoor aktiviteter som fiske, camping, jakt m.m. Multiverktygen finns i olika storlekar och med olika antal verktyg.

    Verktyg eller accessoar?

    Ingenjörer på Leatherman har designat multiverktyg som inte ser ut som ett verktyg, istället ser det ut som en tuff accessoar i form av ett armband. Det här smarta och snygga multiverktyget kan alltid bäras med utan att ta för mycket plats! Armbandet består av länkar som var för sig är ett specifikt verktyg. Det här geniala, snygga och tåliga multiverktyget är ett måste på outdoor-äventyret.

    Hitta ditt multiverktyg här hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress