Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Light My Fire

    Light My Fire blev till en början kända för sina effektiva eldstartare, en kombination av magnesium, svenskt stål och TinderSticks - trä som kommer från stubbar av odlad tall på Honduras och som är extremt lätt att tända eld med.

    Tänd eld även i ruskigt väder med eldstartare från Light My Fire

    Light My Fires eldstartare blev en succé hos friluftsentusiaster då man enkelt och snabbt kunde tända eld oavsett väder, temperatur eller altitud. I och med detta fick man upp ögonen för marknaden inom outdoor- och friluftsliv och började designa premiumprodukter som gör att man kan leva civiliserat även ute i naturen.

    Köksredskap för outdoor

    Light My Fire har tagit fram en komplett produktserie med smarta premiumredskap för att man ska kunna äta smidigt och civiliserat ute i det vilda. Multibesticket Spork i sina olika glada färger är ett exempel som uppskattas världen över för sin smarta design. Spork är en gaffel, kniv och sked i ett och finns i tåligt plast eller i starkt titanium. Man har även många olika smarta förvaringslösningar för att förvara mat, dryck och utrustning i på ett säkert sätt även på de tuffaste resorna.

    Upptäck Light My Fire här hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress