Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Matador

    Allt började i Bay Area i Kalifornien när grundaren Chris designade en filt i plånboksstorlek som han lätt kunde stoppa i jackfickan. Pocket Blanket var lätt och tog liten plats i packningen, vilket visade sig vara en succé. När hundratals beställningar strömmade in över natten var budskapet tydligt: ​​Chris var inte den enda som var sugen på smart utrustning som kunde hänga med överallt.

    Mer om Matador

    Matador grundades 2014 och uppstod ur en önskan om väl genomtänkt utrustning som lätt skulle gå att ta med överallt. Sedan 2014 har företaget växt, men samma kreativitet lever kvar. Matador ser det som sin mission att ge alla äventyrslystna en utrustning som gör det möjligt att upptäcka och utforska utan begränsningar.

    Matador & hållbarhet

    För Matador är det en självklarhet att ta ansvar och hållbarhet genomsyrar hela företaget. Genom aktiva val och ständig utveckling väljs allt noga för att vara så miljövänligt som möjligt. Det gäller allt från leverantörer och frakt till tillverkning och förpackningar. Matador ser inte hållbarhet som en marknadsföringsstrategi, utan som en icke förhandlingsbar skyldighet. Från och med mars 2019 kompenserar Matador för koldioxidutsläpp på alla försändelser från leverantör till USA. Matador arbetar bland annat med CarbonFund.org. Ytterligare ett exempel på Matadors hållbarhetsarbete är att huvudkontoret drivs av WindSource®, förnybar vindkraftenergi certifierat av Green-e Energy. Alla som arbetar på Matador är också med och hjälper till att plocka skräp från kringliggande vägar och vattendrag.

    Återvunna material & enkel reparation

    Matador arbetar allt mer med återvunna material. De allra flesta nya produkter och ett växande urval av äldre produkter är byggda av återvunna, Bluesign®-godkända material som är bra val både för miljön, producenterna och den som slutligen ska använda produkten. Ytterligare ett led i Matadors arbete för miljön är att de erbjuder reparationer på alla produkter när det är möjligt och när en ny produkt tas fram tar man hänsyn till hela livscykeln för att möjliggöra att den går att laga på ett bra sätt. Matador uppmanar alla som har en trasig Matador-produkt att höra av sig till dem. Oavsett hur det gick till, var den köptes in, eller hur gammal produkten är så kommer de att försöka laga den.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress