Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Mössverkstan

    Mössverkstan designar och syr sina mössor och band i Dala-Floda, oftast i mycket små kollektioner av varje mönster, vilket gör att mössorna blir helt unika. Mössor från Mössverkstan är varma och finns i olika storlekar för att ha en perfekt passform.

    Varje mössa är unik från Mössverkstan

    Mössorna är stickade i värmande ull, som värmer både torr som blöt. Ullen är blandad med lite syntet för att göra mössorna riktigt slitstarka. Insidan i skön fleece hindrar vinden från att bita sig igenom. Kombinationen av de olika materialen i mössan ger perfekt värme, samtidigt som den ventilerar och andas.

    Miljömedveten produktion av värmande mössor

    Mössverkstan har alltid erbjudit en smal kollektion av sina mössor och ser det som sin styrka att vara just småskaliga. Det började 1995, på Anna-Maria och Peter Ingrids gård i Dala-Floda i hjärtat av Dalarna. Här har god kvalitet, miljömedvetenhet och stilfull design varit företagets signum från start. Textilierna handplockas noggrant och är av högsta kvalitet, från tygleverantörer som kan garantera goda arbetsförhållanden för sina anställda och som arbetar med miljön i åtanke. Sömmerskorna är involverade i hela processen och har genom åren utvecklat mönsterkonstruktioner som ger minimalt med spill. Detta bidrar till att Mössverkstan kan behålla hela sin produktion i Sverige.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress