Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ruffwear

    Hundar älskar att vara ute i naturen minst lika mycket som vi människor gör. Att ta med sig hunden på vandringen, kanotpaddlingen eller campingsemestern är roligt och lätt om man har rätt utrustning. Med sina noggrant utprövade produkter, smarta lösningar och slittåliga material har Ruffwear skapat ett stort sortiment av hundprodukter som gör det möjligt för din hundkompis att följa med dig överallt på ett säkert och smidigt sätt.

    Hundtillbehör från Ruffwear

    Med lång erfarenhet av friluftsliv och en aktiv vardag tillsammans med hundar har Ruffwear utvecklat ett stort sortiment av hundskor, hundselar, koppel, väskor för hund, vikbara vattenskålar, mysiga hundsovsäckar, klövjeväskor och mycket mer.

    Ruffwears historia

    Amerikanska Ruffwear grundades av Patrick Kruse, en man som älskar hundar och friluftsliv. Han har alltid haft med sig hundar på sina äventyr och sett vilka behov som finns. När Patrick var 12 år sydde han en klövjeväska för att hans hund skulle kunna följa med på en längre vandring och kunna bära en del av sina egna saker. Som ung vuxen var Patrick på cykelresa med en kompis och dennes hund Ursula. Det var krångligt att ge Ursula vatten och Patrick fick idén att göra en vikbar vattenskål. Den händelsen var startskottet på Ruffwear och det är Ursula man kan se på loggan.

    Ruffwears kärlek till hundar & äventyr

    Att Ruffwear älskar hundar och äventyr råder det inga tvivel om, men deras engagemang sträcker sig längre än så. Ruffwear utrustar hundar inom flera yrkeskårer med bra utrustning så att de både ska göra ett bra jobb och må bra själva. Ett exempel är livräddningshundar vars arbete blivit mer skonsamt med hjälp av hundskor. Ruffwear bryr sig också om hemlösa hundar och har ett eget adoptionsprogram där de hjälper hundar och människor att hitta varandra. Att ta hand om hemlösa hundar ligger i Ruffwears DNA. Ursula, hunden på Ruffwears logga, var en hemlös hund från början.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress