Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Logotyp för Sjö & Hav

    SJÖ&HAV

    Det är en härlig känsla att tvätta håret utomhus, och en frihet att kunna tvätta upp ett plagg i en sjö om det skulle behövas. Sjö&Havs tvål, schampo och handdiskmedel är speciellt utvecklade för båt- och kustliv. Några av produkterna är smart kombinerade och kommer i mindre förpackningar för att passa en lättare packning vid friluftsäventyr och resa.

    Skydd mot insekter & fästingar från Sjö&Hav

    Den aktiva ingrediensen i Sjö&Havs växtbaserade mygg- och fästingmedel är ekologisk citroneukalyptus. Det är effektivt mot flera insekter som till exempel svenska och tropiska mygg, fästingar, bromsar, älgflugor och knott. Mygg- och fästingmedlet är ett skonsamt alternativ med lågt hudupptag som passar från tre års ålder och kan sprayas på kläder, skor och utrustning utan att ge bestående fläckar. Vi på Naturkompaniet är glada och stolta över att ha Sjö&Havs produkter i vårt sortiment, upptäck dem du med!

    Miljö & hållbarhet

    Sjö&Hav Outdoor Care värderar förutom kvalitet även en hållbar livsstil och det välbefinnande som naturen ger oss. Genom de väl genomtänkta produkterna hjälper de dig att ta ditt badrum ut i naturen och underlättar din vistelse utan att lämna några spår. Produkterna utvecklas av Sjö&Hav och innehåller enkla råvaror av hög kvalitet, är biologiskt nedbrytbara och produceras i Sverige. Sjö&Hav förbättrar kontinuerligt sina produkter och sin organisation och prioriterar miljön i alla sina beslut.

    Läs mer

    Finns i Årebutiken (6228.93 km)

    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress