Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    SJÖ&HAV

    Det är en härlig känsla att tvätta håret utomhus, och en frihet att kunna tvätta upp ett plagg i en sjö om det skulle behövas. Sjö&Havs tvål, schampo och handdiskmedel är speciellt utvecklade för båt- och kustliv. Några av produkterna är smart kombinerade och kommer i mindre förpackningar för att passa en lättare packning vid friluftsäventyr och resa.

    Skydd mot insekter & fästingar från Sjö&Hav

    Den aktiva ingrediensen i Sjö&Havs växtbaserade mygg- och fästingmedel är ekologisk citroneukalyptus. Det är effektivt mot flera insekter som till exempel svenska och tropiska mygg, fästingar, bromsar, älgflugor och knott. Mygg- och fästingmedlet är ett skonsamt alternativ med lågt hudupptag som passar från tre års ålder och kan sprayas på kläder, skor och utrustning utan att ge bestående fläckar.

    Miljö & hållbarhet

    Sjö&Hav Outdoor Care värderar förutom kvalitet även en hållbar livsstil och det välbefinnande som naturen ger oss. Genom de väl genomtänkta produkterna hjälper de dig att ta ditt badrum ut i naturen och underlättar din vistelse utan att lämna några spår. Produkterna utvecklas av Sjö&Hav och innehåller enkla råvaror av hög kvalitet, är biologiskt nedbrytbara och produceras i Sverige. Sjö&Hav förbättrar kontinuerligt sina produkter och sin organisation och prioriterar miljön i alla sina beslut.

    Vi på Naturkompaniet är glada och stolta över att ha Sjö&Havs produkter i vårt sortiment, upptäck dem du med!

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress