Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Smartwool

    Smartwool startades 1994 av två skidlärare i Colorado som tröttnat på att frysa om fötterna. I dag ses Smartwool som en av världens främsta tillverkare av tekniska strumpor och underställ i merinoull.

    Strumpor & underställ från Smartwool

    Alla strumpor från Smartwool är konstruerade så att du alltid har 100% merinoull mot huden vilket innebär högre komfort, mindre fukt och mindre risk för skavsår. Lika viktigt på fjället eller i skidbacken, som i dina gympaskor när du promenerar i stan.

    Smartwools strumpor i merinoull

    Nu behöver inte kalla fötter eller ett skavsår längre förstöra en härlig dag i skidbacken. Merinoullen är inte bara mjuk och skön mot huden utan också känd för sina värmereglerande egenskaper som gör att du inte blir för varm under aktiviteter. Merinoull andas och ger värme även om den blivit blöt. Smartwool har tagit vara på alla fina egenskaper hos merinoullen och sedan kombinerat den med andra tekniska material för att strumporna och underställen ska sitta perfekt och tåla tuffa sporter.

    Merinoullsstrumpor för olika aktiviteter

    Smartwool stickar både tunnare och tjockare strumpor som kan anpassas efter aktivitet. De tunnare strumporna är perfekta för vandring och hiking och passar att användas i vandringskängor. Även om strumporna är tunna så är de slitstarka. De är dessutom extra förstärkta runt tår och häl som utsätts för mer påfrestning än andra ställen på foten. Smartwools tjockare strumpor är perfekta som skidstrumpor då de värmer skönt och är extra vadderade under fotsulan och runt smalbenet för skön komfort.

    Upptäck vårt sortiment av strumpor och underställ från Smartwool här på Naturkompaniet, välkommen!

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress