Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Stanley

    År 1913 upptäckte William Stanley Jr att man kunde tillverka ståltermosar med dubbla väggar och ha vacuum mellan väggarna, och på det sättet kunna ta med sig dryck som höll sig varm eller kall länge. Sedan dess har modellerna förfinats och blivit fler, men grundtanken är densamma: att en Stanleytermos ska hålla i en livstid och vara en fin kamrat på alla dina äventyr.

    Mer om Stanley

    Varumärket Stanley ägs av företaget PMI som har sitt huvudsäte i Seattle, USA. Sedan 1983 har PMI, som grundades av Rob Harris, specialiserat sig på slitstarka produkter för förvaring av mat och dryck. Idag är PMI en av världens ledande tillverkare av slitstarka förvaringslösningar för mat och dryck, vars produkter säljs över hela världen. 

    Stanley & hållbarhet

    Stanley och PMI:s mål för hållbarhet och socialt ansvar är minst lika höga som förväntningarna på företagets ekonomiska resultat. Produkter med lång livslängd utgör grunden i Stanleys hållbarhetsarbete, men engagemanget går längre än så. Att Stanley tillverkar produkter som håller länge är bra ur ett hållbarhetsperspektiv, men det finns fler aspekter i själva tillverkningen. Stanleys produkter är tillverkade så att de ska vara lätta att laga och om något mot förmodan skulle gå sönder erbjuder de reservdelar. Stål, som är ett viktigt material i produkterna är dessutom ett av de material som är lättast att återvinna. Alla Stanleyprodukter är återanvändbara, vilket ger miljöfördelar jämfört med engångsartiklar. PMI har också ett pågående arbete med att minska utsläppen som ska driva på omställningen i leveranskedjan mot användning av återvunna material. 

    Stanley & produktion

    Stanleys produkter tillverkas i Kina med noga utvalda leverantörer. Företaget lägger stor vikt vid långsiktiga relationer och gemensamma värderingar. PMI upprätthåller nära relationer med sina leverantörer genom frekventa besök på fabrikerna och minst årliga revisioner av driftsprocesserna. Dessutom utvärderas varje leverantör kvartalsvis kring som innehåller miljö- och socialt ansvar. Större leverantörer är skyldiga att lämna månatliga rapporter med uppgifter om kvalitet, miljö och socialt ansvar.

    Läs mer
    Filter
    14 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress