Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    "Cowboy hatten"

    Stetson har en 150 årig lång historia av att tillverka hattar av hög kvalitet. Företaget grundades av John Batterson Stetson, som förstod sig på konsten att tillverka riktigt fina och tåliga hattar. Stetson har sina rötter i den amerikanska västern och från början var det cowboys i det området som vände sig till Stetson för att få sig en pålitlig hatt. Det var så "cowboy hatten" fick sin början. Än idag är Stetsons hattar en standard i utrustningen för alla cowboys i den amerikanska västern.

    Pålitliga hattar för alla

    Med åren har ryktet om Stetsons hattar spridit sig. Så idag, inte enbart i USA utan över hela världen anser man att Stetsons tillverkar riktiga hattar man kan lita på. Även om det hänt mycket på det tekniska planet de senaste 150 åren använder Stetson fortfarande sig av i stort sett samma traditionella tillverkningsmetoder som John Stetson själv använde vilket gör att varje hatt andas kvalitet och lång tradition av äkta amerikanskt hantverk.

    Hattar för outdoor

    Förutom hattar för cowboys tillverkar Stetson idag hattar för alla outdoor aktiviteter både för varmare och kallare klimat samt sportkepsar - alla med samma hantverkstradition. Man använder de bästa materialen till varje hatt och Stetson lägger stor prestige i att presentera produkter som håller livet ut. Förutom hattar tillverkar Stetson idag även cowboy boots, bälten och andra accessoarer i läder och naturmaterial av samma höga kvalitet. Upptäck vårt sortiment av hattar för outdoor här på Naturkompaniet, välkommen!

    Finns i Östersundbutiken (6314.15 km)

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress