Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    Stetson

    Stetson har en lång historia av att tillverka hattar och kepsar av hög kvalitet. Företaget grundades 1865 av John Batterson Stetson som förstod sig på konsten att tillverka riktigt fina och tåliga hattar. Stetson har sina rötter i den amerikanska västern och från början var det cowboys i det området som vände sig till Stetson för att få en pålitlig hatt. Det var så "cowboyhatten" fick sin början.

    Stetson har hattar för alla

    Med åren har ryktet om Stetsons hattar spridit sig. Så idag, inte enbart i USA utan över hela världen, anser man att Stetsons tillverkar riktiga hattar man kan lita på. Även om det hänt mycket på det tekniska planet så använder Stetson fortfarande sig av i stort sett samma traditionella tillverkningsmetoder som John Stetson själv använde, vilket gör att varje hatt andas kvalitet och lång tradition av äkta amerikanskt hantverk.

    Stetsons produkter håller livet ut

    Förutom hattar för cowboys tillverkar Stetson idag hattar för alla outdooraktiviteter både för varmare och kallare klimat samt sportkepsar och mössor - alla med samma hantverkstradition. Man använder de bästa materialen och Stetson lägger stor prestige i att presentera produkter som håller livet ut.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress