/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Logotyp för The North Face

    NORTH FACE – utrustning som klarar trycket


    Historien om The North Face börjar 1966 på en strand i San Fransisco. Två klättringsentusiaster grundade en liten klättringsbutik. De bestämde sig för namnet The North Face för att visa att deras produkter klarar även de utmaningar som krävs på norrsidan av ett berg.

    Sortimentet har förstås breddats och produkterna utvecklats och förfinats sedan starten, men visionen att tillhandahålla den bästa utrustningen står kvar. The North Face är idag allt som oftast förstahandsvalet för världens mest framgångsrika klättrare, bergsbestigare, extremskidåkare, snowboardåkare, långdistanslöpare och upptäcktsresande. Vi på Naturkompaniet är stolta och glada över att ha The North Face i vårt sortiment, välkommen!

    The North Face

    Nanoteknik i membranet från The North Face
    The North Face har utvecklat ett nytt och innovativt membran kallat Futurelight – ett vattentätt membran med luftgenomtränglighet. Denna nya nanofiberstruktur innebär att du får ett mycket lätt plagg med optimal ventilation och andningsförmåga utan att det tummas på vattentätheten och slitstyrkan. Upplev skillnaden i att bära ett ultratunt, följsamt och bekvämt plagg, som skyddar mot väder och vind i de allra tuffaste miljöer.
    Utvalda favoriter på Naturkompaniet

    Utvalda favoriter på Naturkompaniet
    Här hittar du utvalda plagg från The North Face med Futurelight-membran så som jackor, byxor, tröjor, liksom Base Camp Duffel-väskor och accessoarer som tar för sig. Vare sig du ska ut på dagsutflykt, klättring eller extrema skidsporter – plaggen från The North Face gör jobbet.

    The North Face

    • Plagg som klarar extremsport liksom vardagsutflykten
    • Futurelight-membran = lätt vikt, optimal ventilation, komfort och vattentäthet
    • Varumärket arbetar dedikerat med hållbarhet och miljövänliga alternativ

    Läs mer

    Finns i Östersundbutiken (6309.6 km)

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress