Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    THE NORTH FACE

    Historien om The North Face börjar 1966 på en strand i San Francisco. Två klättringsentusiaster grundade en liten klättringsbutik. De bestämde sig för namnet The North Face för att visa att deras produkter klarar även de utmaningar som krävs på norrsidan av ett berg.

    Kläder, skor & utrustning från The North Face

    Sortimentet har förstås breddats och produkterna utvecklats och förfinats sedan starten, men visionen att tillhandahålla den bästa utrustningen står kvar. Hos oss hittar du både klassiker som Base Camp Duffel och deras senaste nyheter. The North Face har ett innovativt driv och har de senaste åren utvecklat teknologierna Vectiv och Futurelight.

    Vi på Naturkompaniet är stolta och glada över att ha The North Face i vårt sortiment, välkommen!

    Innovativa teknologier

    Genom utvecklingen av Vectiv har The North Face tagit fram en serie skor för traillöpning och vandring i tekniskt utmanande terräng. Konstruktionen bygger på en kolfiberplatta och en vaggformad mellansula som tillsammans skapar optimal stabilitet och dämpning utan att energiåtergivningen påverkas. Toppmodellen Flight Vectiv blev snabbt hyllad av såväl atleter som oberoende företag.

    Futurelight är ett vattentätt membran med hög luftgenomtränglighet. En unik nanofiberstruktur skapar mycket lätta plagg med optimal ventilation och andningsförmåga utan att tumma på vattentäthet och slitstyrka. Upplev skillnaden i att bära ett ultratunt, följsamt och bekvämt plagg, som skyddar mot väder och vind i de allra tuffaste miljöer.

    Hos oss hittar du utvalda skor och plagg  med Vectiv-teknologin och Futurelight-membran.

    Läs mer

    Filter
    Ett grönare val
    • (31)
    Vikt / g
    till
    Pris / kr
    till
    Extremtemperatur
    till
    Temperaturgräns
    till
    Finns i Årebutiken (6228.93 km)

    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress