Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Hängmattor & hammocks för resan

    Ticket To The Moon grundades av Charlie Antoine Deseostis efter att han själv hade rest runt i Indien under nästan två år, med en ryggsäck och en hängmatta som permanent packning. 1996 tillverkades den första hängmattan av fallskärmstyg. Syftet var att tillverka en hängmatta i ett slitstarkt material som var följsamt mot kroppens rörelser och med en liten packvolym.

    Kvalitetsprodukter i fallskärmstyg

    Sen 1996 har Ticket To The Moon varit etablerade på Bali där all tillverkning sker av skickliga hantverkare som tillverkar hängmattor, hammocks och andra innovativa produkter av fallskärmstyg. Ticket To The Moon ser sig själva som ett etiskt företag som inte enbart utvecklar mycket användbara produkter, utan även förespråkar olika sätt att leva. Produkterna håller så hög kvalitet att man ger 10 års garanti!

    Lätta, kompakta & hållbara hammocks

    På Ticket To The Moon vet man vikten av att kunna resa lätt och smidigt, därför designas hammocks, hängmattor och relaterade produkter för att så lätt och kompakt som möjligt kunna packas i ryggsäcken. Något annat som är mycket viktigt är att ha så liten miljöpåverkan som bara möjligt och man försöker ta vara på allt spillmaterial och återvinna det. Upptäck smarta produkter för resan från Ticket To The Moon här hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress