/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    VICTORINOX

    År 1884 började entreprenören Karl Elsener tillverkning av knivar i centrala Schweiz. Karl Elsener fick mycket stöd av sin mor Victoria när han startade upp sin verksamhet inom knivar. Efter sin mors död 1909 valde Elsener att registrera sitt företag med hennes namn. År 1921 har man upptäckt hur fantastiskt material rostfritt stål är och börjar använda det frekvent i knivarna. "Inox" är den internationella termen för rostfritt stål. Därav föddes namnet Victorinox. Det är inte för inte som schweiziska arméknivar gjort sig ett välförtjänt namn och kvalitén hos Victorinox kommer att leva upp till alla förväntningar du kan ha på en fickkniv.

    Schweiziska arméknivar

    År 1945 var amerikanska soldater stationerade i Europa. De upptäckte Victorinox Swiss Army Knife, en fickkniv utrustad med många smarta verktyg och började köpa stora kvantiteter av armékniven, både till sig själva men också som populära souvenirer att ta med hem till USA. I mitten av 1900-talet tog de Schweiziska arméknivarna världen med storm, och idag är det fjärde generationen av familjen Elsener som sköter verksamheten. Utbudet har utökats och förutom de obligatoriska knivarna och fickknivarna erbjuder man klockor, resväskor och attiraljer samt kläder, allting av samma höga kvalitet som knivarna.

    Outdoorknivar & överlevnadsknivar

    I vårt sortiment hittar du outdoorknivar och överlevnadsknivar från Victorinox med många olika funktioner och smarta detaljer. I ett behändigt format får du en kniv men även smarta verktyg som garanterat kommer väl till hands på fiskeäventyret, campingen eller i stugan på landet. Upptäck vårt sortiment av knivar från Victorinox här på Naturkompaniet, välkommen!

    Finns i Årebutiken (6228.93 km)

    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress