Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    10% på ett köp för medlemmar* - Logga in/bli medlem »

    Kläder & utrustning för cykling

    Miljösmart, hälsosamt och roligt på två hjul. Att cykla ger en stor frihetskänsla och ökar välbefinnandet. Lägg ditt cyklande på en nivå som passar dig och se till att ha cykelkläder och cykelutrustning anpassat efter väder så blir cykelturen än mer njutningsbar. 

    För att få in den vardagliga motionen är cykelpendling ett perfekt alternativ. Det är inte bara bra för kropp och knopp utan minskar också miljöpåverkan rejält. Upptäck vårt sortiment för cykling: cykelhandskar, cykelbyxor, cykeljackor, cykelväskor, cykellampor och mycket mer. Välkommen!

    3 tips för sommarens cykeläventyr

    En långdistanscykling genom Sverige är ett äventyr som kräver en hel del förberedelse, men även en kortare cykelsemester tillsammans med familjen blir ett härligt minne för livet. Här är några av våra bästa tips för ett lyckat cykeläventyr.

    • 1. Cykelleder i Sverige

     Ge dig ut i på två hjul i sommar och upplev den friska luften och härliga naturen. I Sverige finns många fina cykelleder att upptäcka från norr till söder. Du kan själv välja om du vill cykla på landsvägar, i städer eller på stigar i skogen - och hur länge du vill vara ute. Upptäck vårt sortiment av kartor och böcker för att planera din nästa cykelresa.

    • 2. Utrustning till cykeläventyret

     Tänk noga igenom din cykelutrustning och packning innan du ger dig ut på cykelturen. Cykelväskor kan placeras fram och bak på cykeln för att undvika att bära packningen på ryggen, dessutom finns smarta små ramväskor för smidig förvaring av värdesaker. Ett lättare tält med smarta detaljer anpassade för cyklisten gör att cykeläventyret blir smidigare och en god natts sömn är viktigt för att orka trampa vidare dagen efter med det goda humöret i behåll. Ett alternativ till tältet är att sova ute i en hammock - det är en härlig frihetskänsla att snabbt kunna hänga upp din sovplats utan att tänka på hur marken ser ut. Tänk på säkerheten när du cyklar, använd bra cykellampor så att du syns.

    • 3. Laga mat på cykelturen

     Matpausen är en höjdpunkt som man ser fram emot när man cyklar, så lägg gärna ner lite extra kärlek i planeringen av måltiderna. Ta med en smidig kylväska, stormkök & brännare eller en grill och se till att ha allt du behöver med dig på ett smart sätt. Det är härligt att laga mat ute, men tänk på att elda säkert i naturen och läs noga på vad som gäller i det område som du befinner dig i. 

    Naturkompaniet Resor

    Bikepack i Sörmland

    Följ med på en rolig och vacker äventyrscykling längs grusväg, stig och asfalt genom vackra Sörmland. Med lagom tungt packade cyklar snirklar vi oss fram genom det varierade sörmländska landskapet och det är svårt att förstå att vi bara en en timmes resa från Stockholm.

    Avresa: 21/9

    Läs mer & boka »

    Fjällräven x Specialized

    Cykelkläder »

    Fjällräven x Specialized

    Cykeltillbehör »

    Fjällräven x Specialized

    S/F Frame Bag »

    Fjällräven x Specialized

    Upptäck nya kollektion från Fjällräven x Specialized. Den innehåller fler produkter med fokus på hybrid funktionalitet och pålitlighet gjorda för rörelse och optimerade för både cykling och camping. De är bekväma och roliga att använda under vårens och sommarens bikepacking-äventyr.

    Man behöver inte bege sig till fjärran länder eller planera flera månader i förväg för att uppleva ett äventyr. Naturen finns i slutet av en tågresa, i utkanten av staden eller precis runt hörnet. Upptäck nya stigar och perspektiv där luften är frisk och sinnet lugnt och klart.

    Böcker & kartor för cykling 
    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress