Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Bli medlem vår kundklubb Naturkompaniet 365!
    Bli medlem i dag och gör nytta för miljön. Du får också Sveriges största friluftsmagasin, många exklusiva erbjudanden samt bonus på dina inköp.
    På Naturkompaniet ser vi oss lika mycket som inspiratörer och en kunskapskälla, som en butikskedja. Kunskapen och entusiasmen för friluftsliv hos våra anställda är en del av vår yrkesstolthet. Vi vill dela med oss av detta ännu mer. Därför har vi skapat kundklubben Naturkompaniet 365, som vi hoppas ska bidra till att du får ett ännu bättre friluftsliv.

    • Inga medlemsavgifter

    • Inget medlemskort
    • 1% till naturen
    • 2% åter som bonuscheck

    • Medlemsförmåner

    Välkommen!
    DET HÄR ÄR NATURBONUSEN

    Varje år skänker vi en procent av det totala beloppet som våra medlemmar i kundklubben handlar för till ett natur- eller miljövårdsprojekt. Vi startade Naturbonusen 2011 och har sedan dess skänkt 12,7 miljoner kronor till olika projekt som du kan läsa mer om nedan. 

    Vi väljer ut vinnarna med hjälp av våra medlemmar som röstar fram sina favoriter utifrån ett antal nominerade organisationer och projekt. Intresset för Naturbonusen växer för varje år, både sett till antalet ansökningar och medlemmarnas engagemang. Rekordmånga medlemmar, drygt sjutusen, röstade på sina Naturbonusfavoriter förra året. 2019 års prisutdelning för Naturbonusvinnarna hölls på Utefest i början av september, där tre naturnära organisationer fick dela på 2,2 miljoner kronor.


    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress