/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    KUNDKLUBB 365


    På Naturkompaniet ser vi oss lika mycket som inspiratörer och kunskapskälla som en butikskedja. Kunskapen och entusiasmen för friluftsliv är en del av vår yrkesstolthet. Och den vill vi dela med oss utav. Därför har vi skapat kundklubb 365 som vi hoppas ska bidra till att du får ett ännu bättre uteliv.

    FULLT AV FÖRDELAR

    Bli medlem i dag och gör nytta för miljön! Du får också Sveriges största friluftsmagasin, möjlighet att boka resor med oss, exklusiva erbjudanden och bonus på dina inköp.

    • Sveriges största och prisbelönta friluftsmagasin Magasin 365, direkt hem i din brevlåda 5 ggr per år.
    • 1 % av det totala bonusgrundande beloppet du och alla våra medlemmar handlar för går tillbaka till naturen via Naturbonusen.
    • Fem gånger per år erbjuds du 10 % rabatt på ett helt köp samt får exklusiva erbjudanden som prenumerant av Magasin 365.
    • Bonus! När du registrerat köp för 2000 kr eller mer under ett kalenderår får du tillbaka 2 % procent av det totala beloppet du handlat för.
    • Du är först med att ta del av produktnyheter, kunskap och inbjudningar som prenumerant på vårt nyhetsmail.
    • Som medlem kan du följa med och boka Naturkompaniet Resor.

    BLI MEDLEM »

    MEDLEMSVILLKOR »
    NYHET! NU ERBJUDER VI EXKLUSIVA RESOR FÖR DIG SOM MEDLEM

    Nu lanserar vi ett helt nytt koncept på Naturkompaniet. Naturkompaniet Resor. Vi vill göra det enklare för dig att genomföra ditt drömäventyr och nu kan du som medlem, tillsammans med oss, uppleva unika resmål och reseupplägg i Sverige och i norden. Vi kommer att resa i mindre grupper, med erfarna guider och experter från Naturkompaniet och våra samarbetspartners. Bland resorna syns både veckolånga expeditioner och långhelger riktade till både erfarna och nybörjare. Att fördjupa sin kunskap om friluftsliv, utrustning och natur är viktiga inslag på alla våra resor. Följ med oss på nya äventyr!

    LÄS MER »
    NATURBONUSEN 1% TILLBAKA TILL NATUREN

    En procent av det totala bonusgrundande beloppet våra medlemmar handlar för skänker vi till natur- och miljövårdsprojekt i form av Naturbonusen. Sedan starten av naturbonusen har vi skänkt närmare 15 miljoner kronor till olika natur- eller miljövårdsprojekt runt om i Sverige. Du som medlem får vara med och rösta på den organisation du anser kan förvalta Naturbonuspengarna bäst.

    LÄS MER »    MAGASIN NATURKOMPANIET 365

    Du kan välja att få vår medlemstidning Naturkompaniet 365 direkt hemskickad till dig fem gånger per år. Du registrerar dig som prenumerant under mina sidor. Idag är Naturkompaniet 365 Sveriges största outdoormagasin med över 267 000 läsare. Alla fem nummer av 365 erbjuder en mix av nyheter från friluftsvärlden, inspirerande reportage och produktguider.

    Tillsammans med magasinet skickas även exklusiva medlemserbjudanden till dig. Du får 10% rabatt på ett helt köp när du handlar hos oss samt erbjudanden på ett urval av produkter eller tjänster passande för säsongen.

    2018 tilldelades Naturkompaniet 365 Svenska publishingpriset.

    LÄS MER »


    DIN ÅRLIGA BONUS 2% TILLBAKA TILL DIG

    När du som medlem registrerat köp för 2000 kr eller mer under ett kalenderår, räknas du som stamkund. Som tack för din lojalitet får du tillbaka två procent av det totala beloppet du handlat för i form av en återbäringscheck som du kan använda nästa gång du handlar hos oss. Alla dina köp är bonusgrundande förutom när du köper ett presentkort. Men när du handlar med ett presentkort får du bonus på ditt registrerade köp.

    NYHETSMAIL

    Under mina sidor kan du registrera dig som prenumerant av vårt nyhetsmail där du får ta del av nyheter, inspiration och kunskap samt de senaste nyheterna på Naturkompaniet.

    LOGGA IN PÅ SAJTEN

    Av miljöskäl valt att inte använda oss av plastkort i kundklubben. I stället registreras ditt personnummer manuellt av butikspersonalen, eller av dig själv hemma. Genom att registrera dig och bli medlem i kundklubb 365 så får du tillgång till dina egna sidor på vår webbplats. Där kan du uppdatera dina kontaktuppgifter och se dina inköp och ditt bonussaldo. Där kan du själv välja om du vill bli prenumerant av vårt nyhetsmail och av vårt magasin, Naturkompaniet 365.

    LOGGA IN »    Naturkompaniet på Instagram - låt dig inspireras!

    Tagga med @naturkompaniet så kan din bild komma med här.    Se fler inlägg »    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress