Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    KUNDKLUBB 365

    På Naturkompaniet ser vi oss lika mycket som inspiratörer och kunskapskälla som en butikskedja. Kunskapen och entusiasmen för friluftsliv är en del av vår yrkesstolthet. Och den vill vi dela med oss utav. Därför har vi skapat kundklubb 365 som vi hoppas ska bidra till att du får ett ännu bättre uteliv.

    Bli medlem

    Fördelar som medlem

    • Möjlighet att prenumerera på det prisbelönta friluftsmagasinet 365
    • Medlemserbjudanden & rabatter
    • Samla bonus på alla dina köp
    • 1% tillbaka till naturen genom Naturbonusen
    • Möjlighet att boka Naturkompaniet resor
    • Inspirerande nyhetsbrev med tips, produkter & kunskap

    Ta del av våra medlemsvillkor.

    Magasin 365

    Du kan som medlem välja att få vår medlemstidning 365 hemskickad till dig fem gånger per år. Erbjudandet gäller dig som är ny medlem (gäller under ditt första år som medlem) och dig som har gjort ett medlemsköp under de senaste två åren. För att få magasinet behöver du registrera dig som prenumerant under Mina sidor.

    Idag är 365 Sveriges största friluftsmagasin med över 267 000 läsare. Alla fem nummer av 365 erbjuder en blandning av nyheter från friluftsvärlden, inspirerande reportage och produktguider.

    Exklusiva medlemserbjudanden

    I samband med att magasin 365 skickas ut fem gånger per år får du som medlem exklusiva medlemserbjudanden. Information om aktuella erbjudanden skickas ut via mejl och i magasinet. Det innebär att du inte behöver vara prenumerant på magasinet för att kunna ta del av dina medlemserbjudanden.

    Naturbonusen

    En procent av det totala bonusgrundande beloppet du och alla andra medlemmar handlar för går tillbaka till naturen i form av Naturbonusen. Sedan starten av Naturbonusen har vi stöttat olika organisationer och projekt som skyddar natur och miljö och som stärker friluftslivet i Sverige med över 20 miljoner kronor.

    Årlig bonus – 2% tillbaka till dig

    När du registrerat köp som medlem för 2000 kr eller mer under ett kalenderår räknas du som stamkund. Som tack för din lojalitet får du tillbaka två procent av det totala beloppet du handlat för i form av en återbäringscheck som du kan använda nästa gång du handlar hos oss. Alla dina köp är bonusgrundande förutom när du köper ett presentkort. När du betalar med ett presentkort får du bonus på ditt registrerade köp.

    Äventyrsresor för dig som medlem

    Vi vill göra det enklare för dig att genomföra ditt drömäventyr och du kan som medlem, tillsammans med oss, uppleva unika resmål och reseupplägg i Sverige och i norden. Vi reser i mindre grupper med erfarna guider och experter från Naturkompaniet och våra samarbetspartners. Bland våra äventyrsresor syns både veckolånga expeditioner och långhelger riktade till både erfarna och nybörjare. Att fördjupa sin kunskap om friluftsliv, utrustning och natur är viktiga inslag på alla våra resor. Följ med oss på nya äventyr!

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress