Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    KUNDKLUBB 365


    På Naturkompaniet ser vi oss lika mycket som inspiratörer och kunskapskälla som en butikskedja. Kunskapen och entusiasmen för friluftsliv är en del av vår yrkesstolthet. Och den vill vi dela med oss utav. Därför har vi skapat kundklubb 365 som vi hoppas ska bidra till att du får ett ännu bättre uteliv.

    FULLT AV FÖRDELAR

    Bli medlem i dag och gör nytta för miljön! Du får också Sveriges största friluftsmagasin, möjlighet att boka resor med oss, exklusiva erbjudanden och bonus på dina inköp.

    • Det prisbelönta friluftsmagasinet 365 direkt hem i brevlådan fem ggr per år. Detta gäller dig som är ny medlem eller som har gjort ett köp som medlem under de senaste två åren. För att få magasinet behöver du registrera dig som prenumerant under Mina sidor. Med 365 får du, förutom intressant läsning, även exklusiva erbjudanden. 
    • 1 % av det totala bonusgrundande beloppet du och alla våra medlemmar handlar för går tillbaka till naturen via Naturbonusen.
    • Bonus! När du registrerat köp för 2000 kr eller mer under ett kalenderår får du tillbaka 2 % procent av det totala beloppet du handlat för.
    • Du är först med att ta del av produktnyheter, kunskap och inbjudningar som prenumerant på vårt nyhetsmail.
    • Som medlem kan du följa med och boka Naturkompaniet Resor.

    BLI MEDLEM »

    MEDLEMSVILLKOR »

    EXKLUSIVA RESOR FÖR DIG SOM MEDLEM

    Upptäck Naturkompaniet Resor! Vi vill göra det enklare för dig att genomföra ditt drömäventyr och du kan som medlem, tillsammans med oss, uppleva unika resmål och reseupplägg i Sverige och i norden. Vi reser i mindre grupper med erfarna guider och experter från Naturkompaniet och våra samarbetspartners. Bland resorna syns både veckolånga expeditioner och långhelger riktade till både erfarna och nybörjare. Att fördjupa sin kunskap om friluftsliv, utrustning och natur är viktiga inslag på alla våra resor. Följ med oss på nya äventyr!

    LÄS MER »

    NATURBONUSEN 1% TILLBAKA TILL NATUREN

    En procent av det totala bonusgrundande beloppet våra medlemmar handlar för skänker vi till natur- och miljövårdsprojekt i form av Naturbonusen. Sedan starten av naturbonusen har vi skänkt närmare 15 miljoner kronor till olika natur- eller miljövårdsprojekt runt om i Sverige. Du som medlem får vara med och rösta på den organisation du anser kan förvalta Naturbonuspengarna bäst.

    LÄS MER »
    MAGASIN 365

    Du kan som medlem välja att få vår medlemstidning 365 direkt hemskickad till dig fem gånger per år, erbjudandet gäller dig som är ny medlem* eller som har gjort ett köp under de senaste två åren. Du registrerar dig som prenumerant under Mina sidor. Idag är 365 Sveriges största outdoormagasin med över 267 000 läsare. Alla fem nummer av 365 erbjuder en mix av nyheter från friluftsvärlden, inspirerande reportage och produktguider.

    *gäller under ditt första år som medlem eller om du gjort ett köp under de två senaste åren.


    LÄS MER »    DIN ÅRLIGA BONUS 2% TILLBAKA TILL DIG

    När du som medlem registrerat köp för 2000 kr eller mer under ett kalenderår, räknas du som stamkund. Som tack för din lojalitet får du tillbaka två procent av det totala beloppet du handlat för i form av en återbäringscheck som du kan använda nästa gång du handlar hos oss. Alla dina köp är bonusgrundande förutom när du köper ett presentkort. Men när du handlar med ett presentkort får du bonus på ditt registrerade köp.

    NYHETSMAIL

    Under mina sidor kan du registrera dig som prenumerant av vårt nyhetsmail där du får ta del av nyheter, inspiration och kunskap samt de senaste nyheterna på Naturkompaniet.

    LOGGA IN PÅ SAJTEN

    Av miljöskäl har vi valt att inte använda oss av plastkort i kundklubben. I stället registreras ditt personnummer manuellt av butikspersonalen, eller av dig själv hemma. Genom att registrera dig och bli medlem i kundklubb 365 så får du tillgång till dina egna sidor på vår webbplats. Där kan du uppdatera dina kontaktuppgifter och se dina inköp och ditt bonussaldo. Där kan du själv välja om du vill bli prenumerant av vårt nyhetsbrev och av vårt magasin, 365. 365 är en medlemsförmån som gäller dig som är ny medlem eller dig som har gjort ett köp som medlem under de senaste två åren.

    LOGGA IN »
    Naturkompaniet på Instagram - låt dig inspireras!

    Tagga med @naturkompaniet så kan din bild komma med här.    Se fler inlägg »
    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress