Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Termosmuggar

    En termosmugg är ett smart alternativ till en termos, och ett perfekt alternativ till den dyra och inte så miljövänliga take away-kaffen. Termosmuggen håller din dryck varm (eller kall) i många timmar och är skön både att hålla i och att dricka ur. Välj mellan massor av modeller och storlekar från bland annat Klean Kanteen, Stanley och Hydro Flask.

    Termosmuggar för friluftsliv

    Ibland vill man ha med sig en större termos, men ofta räcker det med en liten om du bara är ute över dagen. Genom att välja en termosmugg istället för en termos kan du dricka direkt och drycken håller sig varm längre. Fyll din termosmugg med kaffe, te eller varm choklad så har du något gott och varm att dricka nära till hands hela dagen. En termosmugg passar bra både till dagsutflykten, fisket, jakten eller till bussen på väg till jobbet. En termosmugg passar också bra till barn som då lätt kan ha med sig sin egen dryck på utflykten. Var noga med att inte ha för het dryck om det är ett barn som ska dricka!

    Vad är en termosmugg?

    En termosmugg är en hybrid mellan en mugg och en termos som kan se ut på olika sätt. En del har handtag, medan andra har ett tätt lock. Några termosmuggar har inte något lock alls utan är mer som ett glas. Vissa har ett helt tätt och droppsäkert lock som gör termosmuggen läckagesäker så att du kan lägga din termosmugg i ryggsäcken eller väskan utan att riskera att morgonkaffet rinner ut. Andra har en praktisk pip som låter dig dricka i din egen takt på pendeltåget – lyxigt! Vilken sorts termosmugg som passar dig bäst är svårt att svara på, men hos oss hittar du ett brett sortiment av väl utvalda smarta termosmuggar för alla olika behov. Gemensamt för alla termosmuggar är att de håller dryck varm (eller kall!) i flera timmar, precis som en termos.

    Termosmuggar för pendling

    Att kunna göra sitt kaffe på morgonen och ta med sig för att dricka i lugn och ro är guld värt för den som har en lite längre resväg till jobbet. Eller för den som kör bil, tåg eller lastbil i jobbet och vill kunna ha varm eller kall dryck lättillgängligt i förarhytten.

    Termosmuggen – den perfekta presenten

    En termosmugg är en perfekt julklapp, födelsedagspresent eller som en uppskattad present på mors eller fars dag. Välj en färg som du vet att den du vill göra glad tycker om. Hos oss hittar du termosmuggar i mängder av härliga färger som garanterat lyser upp en trött morgon på väg till jobbet eller skolan. Välj mellan fina färger som grön, svart, rosa, gul, röd, lila, blå eller grå.

    Att rengöra sin termosmugg

    Se till att diska din termosmugg noga, men följ anvisningarna som finns i botten. De flesta termosmuggar tål inte att bli diskade i diskmaskin.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress