Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    LUNDHAGS

    När Jonas Lundhag började skapa kängor i sitt lilla skomakeri i Järpen 1932 hade han en lika enkel som utmanande ambition. Hans kängor skulle vara av sådan kvalitet att de skulle hålla för ett helt liv ute i skog och mark.

    Kängor från Lundhags för friluftsliv

    Den hantverkspassionen lever oförändrad kvar i dagens Lundhags där tradition och omtanke om produkten, och användaren, alltid sätts i första rummet. Varje söm, knapp, lock, material etc. finns där av en noggrant undersökt och utprovad anledning.

    Hitta dina favoriter bland Lundhags kängor och boots hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Kängor & boots att lita på

    Med material valda med omsorg och en konstruktion som ger skön komfort kan du vandra långt och länge med Lundhags vandringskängor på fötterna. Utanpå är de tuffa, tåliga och slitstarka men inuti är de mjuka, sköna och skonsamma mot foten. De tåliga yttersulorna ger bra grepp även i mycket besvärlig terräng eller på is och i snö. Kängor från Lundhags kännetecknas av kvalitet och slitstyrka och håller en lång tid framöver. Kängorna är lämpliga för vandring, fjällvandring, jakt, fiske och i stort sett allt inom outdoor. De kan dessutom användas året runt. Med andra ord är Lundhags kängor en väl värd investering.

    Läs mer

    Finns i Årebutiken (6228.93 km)

    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress