Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Lundhags

    När Jonas Lundhag började skapa kängor i sitt lilla skomakeri i Järpen 1932 hade han en lika enkel som utmanande ambition. Hans kängor skulle vara av sådan kvalitet att de skulle hålla för ett helt liv ute i skog och mark.

    Den hantverkspassionen lever oförändrad kvar i dagens Lundhags där tradition och omtanke om produkten, och användaren, alltid sätts i första rummet. Varje söm, knapp, lock, material etc. finns där av en noggrant undersökt och utprovad anledning.

    Vandringskängor från Lundhags

    Med material valda med omsorg och en konstruktion som ger skön komfort kan du vandra långt och länge med Lundhags vandringskängor på fötterna. Utanpå är de tuffa, tåliga och slitstarka men inuti är de mjuka, sköna och skonsamma mot foten. De tåliga yttersulorna ger bra grepp även i mycket besvärlig terräng eller på is och i snö. Kängor från Lundhags kännetecknas av kvalitet och slitstyrka och håller en lång tid framöver. Kängorna är lämpliga för vandring, fjällvandring, jakt, fiske och i stort sett allt inom outdoor. Lundhags kängor en väl värd investering.

    Hitta dina favoriter bland Lundhags kängor, boots och ryggsäckar hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress