/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Nära äventyr

    Man behöver inte åka långt eller länge för att uppleva äventyr. Packa termosen, kikaren, några ostsmörgåsar och ge dig ut i naturen nära dig. Eller, ta med dina nära och överraska med lunch. Det behöver inte vara så avancerat, allt smakar bättre när man är utomhus. En medhavd grill eller muurikka kan vara ett bra alternativ till den klassiska korvgrillningen, då är det enkelt att svänga ihop en god lunch som garanterat imponerar.

    Packa med dig det viktigaste i en lagom stor ryggsäck
    Om man inte ska så långt behöver man inte så mycket utrustning, bara en lite mindre smidig ryggsäck som rymmer det allra nödvändigaste. För att komma ut regelbundet är det viktigt att inte krångla till det för mycket. Men det finns ändå ett par saker du kan ta med för att få en riktigt trevlig utflykt. Här hittar du allt som behövs för ett lyckat äventyr nära dig, välkommen!

    Ett tips är att ladda hem appen Naturkartan med guider och bilder på vandringsleder, vindskydd och grillplatser runt om i Sverige.
    Iphone >>
    Android >>

    Populära produkter 

    365 GUIDAR TILL JULENS BÄSTA UTEÄVENTYR


    1. VINTRIGT SMÖRGÅSBORD
    Julgröten, glöggen, korvgrillningen, eller varför inte hela julbordet? Det mesta smakar bättre utomhus, så passa på. Gå till någon favoritplats, tänd en brasa (om möjligheten finns). Kläder efter väder och ta med något att sitta på så ni inte blir kalla. Duka upp, hugg in och glöm inte bort att sjunga några julsånger för skogens alla djur. 

    2. DANSA RUNT GRANEN
    Trotsa vintern och släpp ut alla små grodor och rävar i det fria. Hitta en lagom stor och dansvänlig gran (eller annat lämpligt träd). Hjälps åt att pynta grenarna fint (glöm inte att ta hem pyntet efteråt) och kör alla de klassiska jullekarnautomhus. Om det har funkat på midsommar under alla år så borde det funka minst lika bra på julafton. 

    3. GÅ PÅ KLAPPJAKT

    Låt tomten gömma några av julklapparna ute i hemmaskogen eller i trädgården och fixa en skattjakt i stället för den vanliga julklappsutdelningen. Tomten får följa med som skattjaktsledare så behöver hen inte känna sig utanför. Ta med pepparkakor och termosar med något varmt att dricka om letandet efter klapparna drar ut på tiden.

    4. TA ETT JULBAD

    Passa på att bli riktigt julfräsch med bastubad och vinterdopp. För de flestaav oss som inte har en egen sjönära bastu så finns det gott om allmänna bastur med badmöjligheter runt om i Sverige. Bjud med familj och vänner och svettas in julen tillsammans. Att sitta i bastun är också ett perfekt tillfälle att prata om gamla äventyr och planera nya.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress