Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Yoga

    Det fina med yoga är att det kan utövas av alla. Många tror att man måste vara vig och stark för att yoga, men faktum är att yoga finns i så många former att det garanterat finns något för alla. Hos oss hittar du sköna yogabyxor och andra mjuka kläder från bland annat Mandala som är perfekta för yoga.

    Yoga som träning

    Yoga är en mjuk träningsform där alla kan vara med: både äldre, barn och som en del av rehabilitering efter en skada. För den som har ett problemområde, till exempel ryggen, kan det vara bra att veta att den mjuka yogan är bra för ryggen. Det går förstås att skruva upp tempot och svårighetsgraden ordentligt för den som vill ha riktigt fysiskt krävande träning. Här byggs muskler och balans på ett effektivt, men skonsamt, sätt. Men för den nyfikne, men lite orolige och stela, nybörjaren kan det vara skönt att höra att det aldrig handlar om prestation eller tävling. Du pressas aldrig att göra något på yogamattan och det är din kropp som bestämmer hur mycket den orkar just idag.

    Yoga & andning

    Det finns många varianter av yoga: yin yoga, ashtanga yoga, bikram yoga, yoga nidra och många fler. Gemensamt för alla är att de ser kroppen och sinnet som en helhet där det är viktigt att vara i balans för att må bra. Andningen är central i alla former av yoga, liksom avslappning och även till viss del meditation. Yoga är bra träning för kroppen, men också lugnande och kan hjälpa vid ångest och stress. Yoga är bra för välbefinnandet och ger en paus i ett kanske annars ganska tidsoptimistiskt livspussel.

    Yoga & friluftsliv

    För den som älskar att vara utomhus, kanske vandrar eller ägnar sig åt någon annan friluftsaktivitet kan yogan vara ett fint komplement. Det behövs ingenting mer än en plats och mjuka kläder för att kunna yoga. Att yoga i underställ med utsikt över fjälltoppar efter en hel dags vandring är magi på riktigt och ger dig garanterat god sömn i tältet.

    Tips för avslappning

    I slutet av ett yogapass är det ofta fokus på avslappning. Ha gärna med dig ett par ullstrumpor, en fleecetröja eller en filt så att du inte börjar frysa.

    Läs mer
    Filter
    31 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress