Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Badkläder dam

    Det är inte alltid så lätt att hitta badkläder som är sköna att bära, snygga och sitter på plats när du simmar eller spelar strandtennis. När vi väljer ut baddräkter, badshorts och bikinis till vårt sortiment är det alltid passform och funktion som kommer i första hand. Hos oss hittar du badkläder för dam av hög kvalitet från bland annat Patagonia.

    Badkläder & badskor för dam

    Sköna badkläder som håller i flera säsonger är inte alltid lätta att hitta. Bland Patagonias badkläder finns gott om snygga, sköna bikinis och badshorts som håller länge. Dessutom är de oftast gjorda av återvunna material. Här hittar du även badskor som är perfekta om du vill gå på botten och vill skydda dina fötter mot vassa stenar, gillar att bada på vintern och vill kunna gå på isen utan att halka. De är även perfekta skydd för fötterna om du behöver gå över en het sandstrand. Självklart ska du även använda en keps eller solhatt och solskydd för att skydda resten av kroppen mot solens strålar.

    Badkläder för dam för vattensport & friluftsliv

    Den som gillar vattensport och friluftsaktiviteter vid vatten som till exempel SUP-paddling, beachvolleyball eller surf vet hur viktigt det är att badkläderna sitter bra och inte riskerar att hasa ner. För att badkläderna ska sitta bra krävs både bra material och en väl genomtänkt passform. Badkläderna i vårt sortiment är gjorda för att röra sig i och passar både i vatten och på land. Förutom klassiska bikinis och baddräkter har vi även sköna badshorts för dam. Shortsen är snabbtorkande och passar bra även för träning eller till vardags. Om du ska vandra, eller kanske paddla kajak, där det är varmt är det guld värt att ha med sig badkläder så att du kan ta dig ett svalkande dopp då och då. En bikini tar liten plats i packningen, men du kommer att vara glad över att ha den med dig.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress