Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »
    Filter
    Ett grönare val
    • (1)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Handskar

    Ett par sköna handskar som håller dina händer varma är ett måste för varje friluftsäventyr, men även till vardags. Här hittar du handskar för alla årstider och aktiviteter. Välj bland snygga skinnhandskar som bara blir skönare ju längre du använder dem, slittåliga arbetshandskar som tål hårt arbete i skog och mark, skidhandskar, cykelhandskar, handskar för jakt, handskar för fiske och mycket mer.

    Handskar för alla

    Ett par handskar kan ha många olika egenskaper och hos oss hittar du massor av noggrant utvalda handskar herr, handskar dam och handskar & vantar barn. Snygga och smidiga vardagshandskar i brunt eller svart skinn som formar sig efter handen finns i både fodrade och ofodrade varianter och är en viktig accessoar under vår och höst. För den som använder händerna i sitt arbete har vi flera smarta och slittåliga arbetshandskar med bra grepp, både i äkta läder och i andra material. Här hittar du också många tekniska, vind- och vattentäta handskar för den som till exempel ska cykla i regn under höst och vinter.

    Handskar för de små

    Skydda händerna på barnen och bebisarna i din närhet så blir leken roligare! Med vattentåliga, mjuka material och smarta långa skaft som håller handskarna på plats kan barnen vara ute länge i skogen eller pulkabacken utan att frysa om fingrarna.

    Vilka handskar är varmast?

    För den som är frusen eller som ska på en expedition någonstans där det är riktigt kallt drömmer nog om ett par riktigt varma vantar att skydda händerna med, och ja, då har Hestra några bra modeller att välja mellan. Bland deras handskar och skidhandskar finns tjocka, vindtäta modeller som garanterat håller värmen. Komplettera gärna med en liner, alltså en tunn innerhandske av merinoull eller annat mjukt material, så blir handskarna ännu varmare. En liner är också jätteskön att ha om man pausar någonstans och behöver ta av sig sina lite mer otympliga handskar för att till exempel laga mat. Då kan man behålla innerhandskarna på, jätteskönt! Ett tips är att torka sina liners i tältet under natten om de har blivit blöta, det är en skön start på dagen att stoppa handen i ett par varma liners.

    Tips! Genom att vårda handskar håller de längre. 

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (1)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress