Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (107)
    2-vägs dragkedja fram
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Tröjor

    Tröjan har en given plats i garderoben och vi har alla våra favoriter som vi helst har varje dag. Hos oss hittar du ett stort men noggrant utvalt sortiment av tröjor dam, tröjor herr och tröjor barn för både friluftsliv och vardag.

    Tröjor för friluftsliv

    Hos oss hittar du ett stort sortiment för outdoor och en aktiv fritid. Här finns bland annat massor av sköna fleecetröjor och mysiga stickade tröjor att välja mellan. En fleecetröja fungerar perfekt som mellanlager under vandringen eller skridskoåkningen, men också som yttersta lager under morgonpromenaden.

    Stickade tröjor av ull

    Ulltröjor och stickade tröjor ger en behaglig värme och det är inte konstigt att islandströjan är så populär. En tjock stickad tröja är fantastiskt skön att ta på sig vid lunchpausen eller kvällsfisket, kanske är det den perfekta hösttröjan. Välj bland färgglada mönster och färger som vitt, grönt, gult och blått. Vi strävar ständigt efter att hitta det allra bästa och tröjor för alla, därför hittar du både små och stora storlekar hos oss. Det finns också många varianter av stickade tröjor som till exempel modeller med längre ärm, polokrage, dragkedja och halvpolo i vårt sortiment. Visste du att ull är självrenande? Häng bara ut din fina ulltröja på en galge och den blir som ny.

    Tröjor & koftor för vardag

    En tröja värmer gott och är ett plagg vi bär året runt. En kofta med knappar eller dragkedja är ett snyggt och praktiskt alternativ. Välj bland fina klassiska mönstrade koftor från bland annat Fjällräven och Sätila, så vackra att man gärna har dem på fest.

    Collagetröjor & träningströjor

    Förutom vårt stora sortiment av stickade tröjor och fleecetröjor har vi en uppsjö av mer tekniska tröjor för till exempel löpning, träning, cykling och klättring. Här finns smarta, snabbtorkande material, tumhål, längre bakstycke, gömda fickor, reflexdetaljer och en mängd andra egenskaper. Här finns också coola långärmade collagetröjor och tröjor med tryck från bland annat Patagonia, sköna plagg att bära till vardags men även till en aktiv fritid.

    Läs mer
    Filter
    307 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress