Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (70)
    Gore-Tex
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Underställ

    Eftersom man har underställ närmast kroppen är det viktigt att materialet är mjukt, skönt och värmer gott samtidigt som det är värmereglerande och transporterar bort fukt. Här hittar du varma, sköna, funktionella underställ i ull och syntet som passar allt från outdooraktiviteter, friluftsliv och sport till en aktiv vardag. Välj bland underställ dam, underställ herr och underställ barn. Glöm inte att komplettera med ett par varma ullstrumpor till fötterna!

    Underställ i ull, merinoull & syntet

    Ull och merinoull har fina egenskaper som är perfekta för underställ, men syntet har också fördelar. Syntet är, förutom att det är billigare, även mer slitstarkt än ull. I en hel del av underställen är ullen uppblandad med syntet för ökad hållbarhet. Underställ i syntet torkar fortare än ull, vilket kan vara en fördel. Skillnaden mellan ull och merinoull då? Jo, merinoull har tunnare och slätare fibrer än vad till exempel ull från nordiska får har. De tunna fibrerna gör att merinoullen känns mjuk och skön och kan bäras direkt mot huden utan att kännas stickig.

    Vilket underställ är bäst?

    Det finns inte ett bra generellt svar på vilket underställ som är bäst, men genom att tänka igenom när man ska använda det går det att hitta det som är det allra bästa understället för just dig. Merinoull är ett fantastiskt material som passar mycket bra till underställ. Merinoullen är mjuk och skön mot kroppen och ser till att du håller dig precis lagom varm hela tiden. När du är varm släpper ullen ut överskottsvärme, och när du är kall binder ullen luft så att värmen hålls kvar. Ull och merinoull värmer även om det blir fuktigt, vilket är lätt hänt om du ägnar dig åt aktiviteter där du svettas. Ullen är också naturligt luktreducerande, en trevlig egenskap för den som går direkt från pist till afterski i sitt underställ.

    Bland våra underställ

    • Varma, sköna underställ i merinoull
    • Tekniskt avancerade underställ med nätkonstruktion och vindtäta partier
    • Märken som Woolpower, Icebreaker och Aclima
    • Underställ för alpin skidåkning
    • Snygga underställ med många fina mönster och färger att välja mellan
    • Underställ för jakt
    • Ulloveraller och dunshorts
    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (70)
    Gore-Tex
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress