Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (45)
    Hållbarhetsmärkningar
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Skalkläder

    Skalkläder är det vind- och vattentäta yttre skyddande lagret när du är ute i skog och mark. En skaljacka och ett par skalbyxor kan användas året om och är nyckelplagg bland dina friluftskläder.

    Skalkläder – det yttre lagret

    Ett bra sätt att tänka när man ska klä sig för friluftsliv är lager på lager. På det sättet kan du lätt variera klädsel efter väder, temperatur och aktivitetsnivå. Till skillnad från vissa regnplagg som är gjorda av galon är skalkläder gjorda av material som är lättare att röra sig i och som andas. Skalkläder har dessutom ofta ventilationsdragkedjor som kan öppnas vid behov. Med en uppsättning bra skalkläder är du bra rustad för en mängd friluftsaktiviteter som till exempel vandring, fiske och jakt. Hos oss hittar du skalkläder i en mängd olika utföranden.

    Skalkläder på vintern

    Många tänker nog att vår, sommar och höst är de tider på året som man använder skalkläder. Men genom att addera underställ och mellanlager kan du absolut använda dina skalkläder i minusgrader. En del av skalkläderna i vårt sortiment är anpassade för skidåkning och skridskoåkning med funktioner som bland annat justerbar, hjälmkompatibel huva och stretch för god rörelsefrihet. Det finns också byxmodeller med plats för knäskydd.

    Fluorkarbonfri impregnering

    Fluorkarboner är inte bra för varken människa eller miljö, men tidigare har det varit svårt att få tag i skalkläder som inte har varit impregnerade med fluorkarboner. Numera finns ett brett sortiment av riktigt bra skalkläder som har fluorkarbonfri impregnering hos oss, vilket vi är glada över.

    Ta hand om ditt skalplagg

    Förutom att välja skalkläder med fluorkarbonfri impregnering är det bästa du kan göra för miljön att ta hand om dina skalkläder så de håller riktigt länge. Det gör också att du kommer kunna njuta av dina favoritplagg längre. Tvätta och impregnera dina skalkläder med jämna mellanrum.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (45)
    Hållbarhetsmärkningar
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress