Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    The North Face Fleecetröjor

    Med en fleecetröja håller du dig varm både på promenaden i staden och under vandringen på fjället. The North Face erbjuder ett brett sortiment av fleecetröjor & fleecejackor av hög kvalitet som vi är glada över att vara återförsäljare av. Hos oss hittar du slitstarka och snygga fleecetröjor från The North Face för både dam, herr och barn.

    Fleecetröjor från The North Face för friluftsliv

    Fleece är ett lätt, mjukt material som värmer gott. En tjockare fleecetröja i pile, pilefleece eller teddyfleece där ytan är lite uppruggad kan både användas som ett varmt mellanlager under en skaljacka och som en jacka när det inte är fullt så kallt. Många av The North Faces tjockare fleecetröjor och fleecejackor har handfickor, innerfickor och andra typiska funktioner som är praktiska på jackor. En tunnare fleecetröja väger nästan ingenting och kan lätt packas ner i ryggsäcken. Att kunna ta fram den under kaffepausen på vandringen, eller dra på sig den över understället i sovsäcken en kall natt är guld värt. En tunn fleecetröja torkar snabbt och är ett praktiskt plagg att ha med överallt, till exempel över träningströjan. Den kan också bäras i stället för en tunn jacka på sommaren. Fleece är ett slittåligt material och en fleecetröja i The North Faces höga kvalitet och tidlösa design kommer du att ha glädje av i många år.  

    Fleecetröjor från The North Face hos Naturkompaniet

    Det finns många anledningar till att vi väljer att ha The North Faces fleecetröjor och fleecejackor i vårt sortiment. Först och främst är de sköna, praktiska, väl genomtänkta och har en kvalitet som gör att de håller länge. De är också så mångsidiga att du lätt kan ha din fleecetröja på jobbet på dagen och sedan gå rakt ut i skogen och grilla korv med barnen till middag – och känna dig rätt klädd hela tiden.  Dessutom är de allra flesta av The North Faces fleecetröjor gjorda av återvunna material, som till exempel återvunnen polyester.

    Fleecetröjor & fleecejackor från The North Face

    The North Face är kända för sina slitstarka kläder som passar till allt. Här är några fler funktioner som du hittar bland The North Faces fleecetröjor och fleecejackor i vårt sortiment:

    • Tjocka fleecejackor i pile. Lika sköna till höstens jakt eller fiske som till promenaden i staden.
    • Oversize, generös och boxig form
    • Figurnära form vilket underlättar om du vill ha något, till exempel en jacka, över
    • Förstärkningar över armbågar, axlar och andra utsatta partier
    • Hel dragkedja, half zip eller tryckknappar
    • Handfickor och fickor med dragkedja
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress