Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »
    Filter
    Ett grönare val
    • (33)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Lättviktsvandring Utrustning

    Allt fler upptäcker fördelarna med lättviktsvandring, och det är inte svårt att förstå varför. Frihetskänslan av att bära lätt och kunna gå snabbt är lätt att vänja sig vid. Den lätta packningen är gör att du kan lyfta blicken från stigen framför dig och uppleva naturen omkring dig på ett helt nytt sätt. Nedan har vi samlat några exempel på produkter som kan bli dina bästa vänner på lättviktsturen. 

    Lättviktsvandring - utrustning för dig som jagar gram

    Ultralätt vandring, vandra fjäderlätt, ultralight hiking - kärt barn har många namn. Vid lättviktsvandring är förberedelserna en del av äventyret i sig och det blir nästan en sport att kapa alla de där extra grammen för att göra din vandring så lätt som möjligt. Att såga av tandborsten och ta bort tvättlappar ur plaggen är några klassiker, allt för en smidigare och lättare tur. Kika även in våra lättviktsjackor dam och lättviktsjackor herr.

    Lättviktsvandring tält

    Ett smart sätt att få ner kilona på packningen är att se över de stora sakerna först. Ett lättare tält, till exempel, kan spara mycket vikt. Hos oss hittar du tält som är otroligt lätta, men ändå stabila. Tänk utanför boxen – kan det fungera med en tarp i stället? Eller att sova i en hammock?

    Lättviktsvandring utrustning - några tips för en lättare packning:

    • Använd samma sak till mycket: skeden går bra att använda som stekspade, friluftskniven som matkniv, kastrullen som tallrik, jackan som kudde. Här sätter bara fantasin gränser!
    • Planera dina måltider väl och ta med energitäta rätter som håller låg vikt.
    • Lär dig att lufttorka och förbereda mat själv, det finns många bra kokböcker i ämnet. Tänk: många kalorier till låg vikt. 
    • Planera var du hittar vatten och ta vid behov med ett reningsfilter eller annan vattenrening så behöver du inte bära vattnet lika långt.
    • Lämna all elektronik hemma. Behöver du verkligen mobilen, sladdar och power banks? Att vilja vandra fjäderlätt (ultralätt) är ofta ett tecken på att man vill närmare naturen och upplevelserna där, då kanske alla elektronikprylar tynger på fler än ett sätt?
    • Kolla vädret noga innan du ger dig iväg. Om det ska bli varmt kanske du kan lämna något plagg hemma?
    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (33)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress