Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »
    Filter
    Ett grönare val
    • (63)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Vandringsutrustning

    Vandring är ett bra sätt att få både avkoppling, motion och fina naturupplevelser – dessutom är det en aktivitet som kan anpassas så att den passar nästan alla. Vi på Naturkompaniet har stor erfarenhet av både kortare och längre vandringar i olika terräng och vet vad som fungerar. Oavsett om du väljer att njuta av naturen under dagsvandringar sommartid eller planerar att ge dig ut på en fjällvandring vintertid med flera nätter i tält så har vi all utrustning du behöver för både vuxna och barn.

    Vandringsutrustning för friluftsliv

    Vad just du behöver när du ska vandra beror förstås på många olika saker som till exempel vandringens längd, terräng, aktivitetsnivå och temperatur. Det är också stor skillnad på om du ska sova ute, eller gå en dagstur. Om du packar för dagstur under sommarhalvåret räcker det med en lite mindre ryggsäck för till exempel vattenflaska, lunch, snacks, ombyte, första hjälpen-kit och regnkläder. Det är lätt att man packar för mycket, fundera över varje sak som läggs i ryggsäcken. Om du ska sova ute krävs flera och lite tyngre prylar som tält, liggunderlag och sovsäck. Då behöver du en större vandringsryggsäck. Prova ryggsäcken noga (med packning) innan du ger dig ut.

    Vandringsutrustning hos Naturkompaniet

    Vi har genom åren samlat på oss gott om erfarenhet när det gäller vandring och har ett väl utvalt sortiment av produkter av hög kvalitet som vi vet fungerar bra. Hos oss hittar du bland annat:

    • Vandringsryggsäckar
    • Tält och hammockar
    • Sovsäckar och liggunderlag
    • Friluftskök
    • Lampor och lyktor

    Att välja vandringsutrustning

    För dig som är nyfiken på friluftsliv, men inte har så stor erfarenhet eller någon utrustning, kan det kännas som ett stort steg att ta. Att välja utrustning kan kännas svårt, men vi hjälper dig gärna så att det blir rätt just efter dina behov. Visste du att det också går att hyra friluftsutrustning hos oss? På Naturkompaniets uthyrning har du till exempel chansen att prova olika tält innan du väljer vilket du ska köpa. Det är även ett bra sätt för den erfarne tältaren att kunna prova andra tält. Kanske har du fått barn och vill ha ett lite större tält där alla får plats?

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (63)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress