Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (32)
    Pris / kr
    till
    Vikt / g
    till
    Outlet

    Alpin skidåkning & topptur

    Känslan att stå på toppen av ett fjäll med vidsträckta snötäckta berg runt omkring och ett fint åk som väntar är svårslagen. Här hittar du allt du behöver för vinterns skidåkning, oavsett om du håller till i pist, offpist eller helst går uppför backen av egen kraft för en topptur. Här hittar du kläder och utrustning från varumärken som Tierra, Arc’teryx, Black Diamond m.fl.

    Att tänka på inför alpin skidåkning

    Förbered dig för fjällens varierande väder och eventuella vindar som kan ge oväntad kyleffekt genom att utrusta dig med kläder och utrustning som du kan lita på. Vid offpiståkning och toppturer är det en självklarhet att tänka på lavinsäkerhet - se över rådande väderförhållanden och lavinprognoser samt ha den utrustning som krävs för att du ska kunna genomföra ett säkert åk och maxa upplevelsen.

    Här har vi samlat produkter som vi uppskattar att ha med oss på våra alpina skidäventyr, så som ullunderställ, värmande mellanlager och tåliga skalplagg för att bygga lager på lager och kunna anpassa kroppstemperaturen. Förutom skidor, pjäxor och stavar hittar du även hjälmar, goggles, lavinutrustning m.m.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (32)
    Pris / kr
    till
    Vikt / g
    till
    Outlet
    Finns i Årebutiken (6228.93 km)

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress