Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (90)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Turskidåkning

    Turskidåkning är vinterns motsvarighet till vandring och går att anpassa så att det passar både nybörjare och den mer erfarne. Dessa skidor är breda och stabila, och du väljer själv vilken terräng som passar dig. För den som inte provat tidigare kan det vara skönt att börja med en tur i skogsmiljö där träden ger lä. Tänk på att minimera packningen, då orkar du längre.

    Just nu erbjuder vi 10% rabatt vid köp av skidpaket, d.v.s. köp av turpjäxor, turskidor och bindning vid ett och samma tillfälle! Rabatten syns automatiskt i kassan när du lagt en pjäxa, skida och bidning i varukorgen.

    Turskidåkning med familjen

    Turskidåkning är en perfekt aktivitet för alla åldrar och passar bra om man är flera generationer som vill göra något tillsammans. Barn från tre år brukar kunna ta sig fram för egen maskin, en tumregel är att skidorna ska vara lika långa som barnet. Många pauser och en lagom ambitionsnivå gör upplevelsen till bästa möjliga för både stora och små. Håll barnen varma och torra så blir upplevelsen bättre för alla. Upptäck de varma, sköna skidkläderna för barn från bland annat Isbjörn och Hestra.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (90)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress