Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Halsdukar & övrigt barn

    En mössa värmer barnets huvud, men det finns flera smarta alternativ. En balaclava värmer inte bara huvud och öron utan även hals och nacke. Den får dessutom smidigt plats under en hjälm och sitter ordentligt på plats. En halskrage, eller fuskpolo som det också kallas, är ett riktigt basplagg för ett barn på förskolan som inte vill ha overallen knäppt ända upp. Här hittar du sköna, mjuka plagg i fleece och ull från bland annat Aclima och Woolpower som håller ditt barn varmt en kall vinter.

    Halsdukar, balaclavas, halsvärmare, buffar & övrigt för barn

    En halsduk värmer skönt om halsen och passar bra för tonåringar och lite äldre barn. För yngre barn är halsduken lite svårare att hantera. Den släpar i marken, fastnar i pulkan, trillar av och tappas bort i en snöhög. Då finns det gott om smarta alternativ som får stanna på hela dagen. En balaclava, till exempel, sitter på bra även vid vild lek. Den håller öron, hals och nacke varma och får dessutom plats under hjälmen. Om barnet skulle bli för varmt är det bara att hasa ner den så att den blir som en buff. Buffen är som en tub och är ett mångsidigt plagg som kan bäras på flera olika sätt. Runt halsen, över huvudet eller som ett pannband. Balaclavan och buffen är inte bara bra under vild lek i snön för de mindre barnen utan är även perfekta för äldre barn som åker skidor eller bygger snökojor.

    Halsdukar & övrigt för barn i ull

    Ull har många fina egenskaper och är ett bra material att göra buffar, halsvärmare, halsdukar och balaclavas av. Det värmer även om det skulle bli fuktigt eller blött, vilket är lätt hänt under skidåkning eller snöbollskrig. Ull är dessutom självrenande och luktreducerande vilket gör att det mycket sällan behöver tvättas, det räcker oftast att vädra det ute under natten så blir det fräscht igen. Om du ändå skulle behöva tvätta ditt plagg i ull är det låg värme och ulltvättmedel som gäller, men läs noga på tvättrådet innan du börjar så att det blir rätt.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress