Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Hjälmar

    Var rädd om huvudet, se till att du har en säker och godkänd hjälm innan du ger dig ut på cykel, skidor, skridskor eller klätterklippan. Hos oss hittar du ett väl utvalt sortiment av riktigt säkra och lätta hjälmar till allt från cykelpendling till hjälmar för klättring, skidsporter och skateboard. Upptäck bland annat Black Diamonds hjälmar för klättring och Giros hjälmar med mips för både vuxna och barn.

    Hjälmar för friluftsliv & en aktiv fritid

    Med en skön och säker hjälm på huvudet är du bra rustad för att ägna dig åt din favoritaktivitet. När vi väljer ut hjälmar till vårt sortiment är funktion och säkerhet förstås alltid högsta prioritet, men en hjälm ska också vara skön att bära och sitta bra på huvudet. Genom att erbjuda flera olika storlekar kan både den med litet huvud och den med stort huvud hitta en hjälm som passar perfekt. Vi tittar också på om hjälmen går att använda till flera olika aktiviteter. Våra skidhjälmar för alpin skidåkning, till exempel, passar även för den som gillar att åka pulka eller utöva annan fartfylld vinteraktivitet.

    Hjälmar för klättring

    Våra klätterhjälmar är otroligt sköna, lätta, slitstarka, luftiga, ventilerande och har smarta finesser som till exempel hållare för pannlampa fram och plats för hårtofs bak.

    Hjälmar för cykling

    Bland våra cykelhjälmar hittar du allroundhjälmar som passar till det mesta, men också avancerade strömlinjeformade cykelhjälmar med den allra senaste tekniken inbyggd. Det finns också modeller med visir där du kan fästa en cykellampa, hjälmlampa, vid behov.

    Hjälmar för barn & ungdomar

    Enligt svensk lag ska alla barn och ungdomar under 15 år bära cykelhjälm när de cyklar eller blir skjutsade på cykel. Det gäller alltid, även om det är på ett inhägnat område. Lagen gäller cykel på två hjul, sparkcyklar och trehjulingar ses mer som leksaker och då gäller inte krav på hjälm. Det finns inte någon lag på att använda hjälm när man åker skidor, snowboard, skateboard, inlines eller skridskor – men alla bör göra det. Den bästa hjälmen till ditt barn och ungdom är den hjälm som används. Låt därför barnet vara med och välja. Prova så att den sitter skönt och ordentligt fast, men lyssna också på barnets önskan om till exempel färg. En cool, snygg, fin, luftig hjälm kommer att bli använd.

    Läs mer
    Filter
    25 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress