Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Gävle
    Drottninggatan 26B, 803 11, Gävle
    Gävle

    60.6753655, 17.1467634
    Färdbeskrivning
    Drottninggatan 26 B
    803 11 Gävle

    Telefon 026-14 25 60

    Stängt

    Öppettider:
    Mån.: Stängt
    Tis.: Stängt
    Ons.: Stängt
    Tors.: Stängt
    Fre.: Stängt
    Lör.: Stängt
    Sön.: Stängt


    Fr.o.m den 1/4 är butiken stängd p.g.a renovering. Öppnar återigen den 8/5.

    Gör dig redo för friluftsäventyret hos oss! Naturkompaniet i Gävle ligger centralt på Drottninggatan 26, mitt emellan Stortorget i centrum och tågstationen. Butiken är stor och har ytor som att ni kan komma och testa våra uppställda tält och kajaker på här i butiken och få massa inspiration till kommande resor och äventyr. Under sommaren har vi även kajakuthyrning! Hos oss finns mesta för barn och vuxna samt för både det lilla och stora äventyret, såsom varma och sköna vinterkängor, jackor och overaller eller mjuka smidiga och ventilerande tröjor och t-shirts för lek och spring. Vi erbjuder 700 kvm fyllt med: • Friluftsutrustning • Fiskeutrustning • Friluftskläder • Allt inom outdoor för barn Välkommen in! Vi har bra parkeringsmöjligheter alldeles utanför butiken. Vi ses!

    BOKA TID MED UTRUSTNINGSRÅDGIVARE

    Genom att boka tid med Naturkompaniets utrustningsrådgivare kan du få personlig rådgivning kring utrustning och friluftsliv.
    Under en personlig konsultation (upp till 2 timmar) får du tips och råd av en av våra experter i Gävlebutiken, Drottninggatan 26B, för ditt nästa äventyr/resa.


    För att boka en tid, var vänlig fyll i och skicka in formuläret nedan. Vår personal kontaktar dig via e-post eller telefon för att stämma av om tid och dina önskemål inom 2-3 dagar. Anmälan är icke-bindande, priset är ovärderligt men utan kostnad för dig.

    Välkommen!


    Uppgifter märkta med * nedan är obligatoriska att fylla i.

    Genom att klicka på knappen “Skicka min anmälan till butiken” godtar jag att Naturkompaniet sparar mina personuppgifter i enlighet med Naturkompaniets dataskyddspolicy » (öppnas i nytt fönster).

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress