Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (42)
    Dam / Herr / Barn
    Pris / kr
    till
    ok
    Säsonger sovsäckar
    Ventilationsdragkedjor

    Julklappar till honom

    Letar du efter en julklapp till en man i din närhet - din man, fästman, pojkvän, pappa, svärfar, morfar, farfar, kusin, bror, farbror, morbror eller vän? Ge honom en julklapp som han har nytta av när han gör det han älskar mest. Kanske har han siktet inställt på nästa tältnatt eller vandring, eller drömmer han redan nu om sommarens fiskehelger? Kanske behöver han en ny termos, en bra kniv eller ett par riktigt bra handskar? Välkommen att inspireras av våra bästa tips på julklappar till honom!

    Julklappar till honom som har allt

    Vad ger man till sin man, son, bror, killkompis eller pappa som har allt? Man vill gärna hitta den perfekta julklappen, men ibland är det svårt. Här har vi samlat några av våra bästa tips på roliga, personliga, romantiska, fina julklappar till män – allt från billiga små julklappar till lyxiga och exklusiva:

    • En skjorta. Det är inte en slump att skjortan hör till en av klassikerna av julklapparna till honom. En snygg och skön skjorta av fin kvalitet är användbar året runt, både till vandring och vardag. Upptäck våra skjortor för herr, hos oss hittar du ett brett sortiment av noga utvalda skjortor från bland annat Fjällräven och Patagonia som garanterat blir favoriter.
    • Ett par fina handskar eller vantar som värmer gott är en julklapp som garanterat kommer att uppskattas av honom. Välj ett par snygga, varma handskar att ha till vardags på väg till kontoret eller ett par riktigt slitstarka handskar som håller honom varm i skogen.  
    • Kaffe är en fin julklapp. Kaffepausen är för många av oss en höjdpunkt när vi är ute i skog och mark, och visst smakar kaffet bättre i en fin termos som man har fått av någon man tycker om? Kanske hör han till en av dom som upptäckt tjusningen med kokkaffe, eller kanske är han sugen på att testa? Doften av kokkaffe över den sprakande lägerelden skapar många fina minnen. För kaffeentusiasten finns gott om snygga kafferelaterade produkter från Lemmel – kepsar, t-shirts, mössor och mycket annat.
    • Ett presentkort på Naturkompaniet är alltid succé. Kanske drömmer han i smyg om en ny yxa eller ett par nya vandringskängor? Med ett presentkort kan han själv botanisera i vårt sortiment för att hitta klappen han behöver.
    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (42)
    Dam / Herr / Barn
    Pris / kr
    till
    ok
    Säsonger sovsäckar
    Ventilationsdragkedjor
    Sortera efter: Populärt

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress