Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »
    Filter
    Ett grönare val
    • (23)
    Pris / kr
    till
    ok

    Julklappar till barnen

    Barn vet hur man maxar varje årstid. När det regnar hoppar de i vattenpölar och gräver kanaler i sandlådan tills de har sand upp över öronen. När den första snön faller kastar de sig lyckligt ut i pulkabacken innan flingorna knappt hunnit landa på marken. Här hittar du massor av tips på uppskattade julklappar för små äventyrare som vill vara utomhus i alla väder. För att kunna njuta fullt ut av lek utomhus behöver barnen ha varma pålitliga kläder och utrustning. Här hittar du kvalitativa julklappar till barn som älskar äventyr, men också roligt tidsfördriv för dagar inomhus.

    Julklappar till barn som har allt

    Ibland är det svårt att veta vad man ska köpa i julklapp till barn, det kan kännas som att de redan har allt och lite till. Hos oss hittar du bra, användbara, annorlunda och personliga julklappar som uppmuntrar till rörelse och lek utomhus. Här är ett gäng tips på presenter till barn och ungdomar som har allt:

    • Hos oss hittar du många sköna, mjuka hoodies från bland annat Houdini – en perfekt julklapp som garanterat uppskattas av alla små och halvstora barn. Det går helt enkelt inte att ha för många hoodies om du är en aktiv 10-åring.
    • En alldeles egen snygg vattenflaska barn att ta med på fotbollsträningen, danslägret eller skogsutflykten som är lätt att känna igen och håller länge är en uppskattad och klimatsmart julklapp.
    • En riktigt snygg keps! Kepsar har en tendens att glömmas hos kompisar, tappas bort eller bara helt enkelt glömmas att läggas ner i ryggsäcken på morgonen. Med en extra keps på en krok i skolan är även ett lite slarvigt barn skyddat mot solen under dagen – en omtänksam julklapp som även kommer att uppskattas av barnets föräldrar.
    • Ett litet utflyktskit är en fin present som kan anpassas efter budget och barnets ålder. Mindre barn gillar att få små men många julklappar eftersom det är så roligt att packa upp, och då är en liten uppsättning utflyktsprylar perfekt. Packa in en spork, en kåsa, termos och ett sittunderlag och barnet är redo för äventyr.
    • Ett naturtroget gosedjur. Många barn älskar mjukdjur och kan inte sova om inte sängen är minst till hälften fylld av små gosiga kompisar. Men visste du att det finns gäddor av tyg? Hos oss hittar du roliga, fina, naturtrogna mjukisdjur för små äventyrare.
    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (23)
    Pris / kr
    till
    ok
    Sortera efter: Populärt

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress