Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (23)
    Pris / kr
    till
    ok

    Julklappar under 1000 kr

    Om du letar en julklapp under 1000 kronor har du hittat rätt. Här har vi samlat kläder och friluftsutrustning som passar lika bra framför brasan som under alla stundande äventyr. Välkommen att inspireras av våra bästa julklappstips!

    Julklappar under 1000 kr för friluftsliv

    Letar du efter en bra julklapp till någon som älskar friluftsliv, kaffepauser, cykling, fiske eller jakt? Eller som kanske cykelpendlar till skolan eller jobbet? Vi har allt för den som planerar sitt nästa äventyr, men också till den som har fullt av små äventyr i vardagen. Ge bort något som ger glädje länge – en Fjällräven Kånken eller annan ryggsäck, ett liggunderlag, ett multiverktyg eller kanske en riktigt bra termos.

    Mjuka julklappar under 1000 kr

    Jodå, alla älskar mjuka julklappar! Mjuka julklappar med något som värmer är en omtänksam julklapp till den som är frusen. Skäm bort någon du tycker om med en mysig ulltröja, ett par varma tofflor eller ett värmande underställ i ull. En snygg och mysig mössa är bra julklapp som är rolig att få. En av våra bästsäljande julklappar är Logo hat, en riktigt skön mössa med snygg design från Fjällräven som finns för både barn och vuxna. En mössa är inte bara ett plagg som värmer huvudet, det är även en modedetalj. Patagonia några riktigt sköna och snygga modeller.

    Julklappar under 1000 kr för hela familjen

    För den som är ute efter bra julklappar till mamma, pappa och syskon har vi många bra tips. Att ge bort något som uppmuntrar till gemenskap och tid tillsammans är uppskattat. Varför inte ge hela familjen en gemensam present? Ge hela familjen ett våffeljärn, en picnicfilt eller ett friluftskök för nästa äventyr tillsammans. Passa på att också kolla in våra tips på julklappar till barnen.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (23)
    Pris / kr
    till
    ok
    Sortera efter: Populärt

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress