Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (29)
    Dam / Herr / Barn
    Pris / kr
    till
    ok

    Julklappar till jägare

    Känner du någon som älskar friluftsliv och gärna jagar? Att kunna röra sig i oländig terräng utan att höras eller sitta på pass utan att frysa kräver rätt kläder och utrustning. Hos oss hittar du perfekta julklappar till pappa, syster, kompis och pojkvän som älskar att vara på jakt.

    Julklappar till jägare som har allt

    Känns det svårt att komma på en bra julklapp till jägaren som har allt? Här är en lista bra tips på julklappar till jägaren som passar året om:

    • Termos – kaffepausen är en uppskattad del av jakten för många jägare och det finns inget tristare än att dricka ljummet kaffe efter många timmar i fält. En bra termos blir en bra kompis att ha med i ryggsäcken.
    • Underställ – ull närmast kroppen är något vi pratar om ganska ofta, och det har sina skäl. Ull andas och värmer även om det är blött eller fuktigt. Ett mjukt ullunderställ är en omtänksam julklapp som håller mottagaren varm och på gott humör under jakten.
    • Kikare – en handkikare är en bra present till den som jagar, och även till den som gillar fågelskådning och annat friluftsliv. Vi har valt ut några riktigt bra modeller till vårt sortiment.
    • Skjorta – en jaktskjorta eller flanellskjorta är en garanterat uppskattad julklapp till den som jagar. Skjortan är ett mångsidigt plagg som kommer att användas till mycket mer än under bara jakten.
    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (29)
    Dam / Herr / Barn
    Pris / kr
    till
    ok
    Sortera efter: Populärt

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress